Facebook Pixel Εξελίξεις με Ράντονιτς: Παραίτηση ή απόλυση; Βέτο στην αποζημίωση
Μπάσκετ
| 2023-01-20 12:28:00

Θέλει να φύγει ο Ράντονιτς - "Βέτο" Ραζνάτοβιτς για την αποζημίωση - Ίδια χρήματα με τον Μπαρτζώκα!

του Νίκου Στεργίου
Θέλει να φύγει ο Ράντονιτς - "Βέτο" Ραζνάτοβιτς για την αποζημίωση - Ίδια χρήματα με τον Μπαρτζώκα!

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για αλλαγή προπονητή αλλά αναζητείται η φόρμουλα του πώς θα γίνει αυτό. Το κλειστό διετές του Μαυροβούνιου και ο μεγαλοατζέντης του, δημιουργούν έξτρα πονοκέφαλο στη διοίκηση...

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί με τίποτα να κάνει πορεία οκτάδας στην φετινή Ευρωλίγκα, ενώ και εντός των συνόρων δεν πείθει πως μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό, κάτι που προβληματίζει τους πάντες!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν... εγκλωβιστεί σε μια ιδιαίτερη κατάσταση, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην είναι καθόλου επιθυμητός στο ΟΑΚΑ, μιας και είναι δεδομένο πως όλοι στην ομάδα θέλουν να αποχωρήσει ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ο τεχνικός θέλει να φύγει από την ομάδα, μιας και κρίνει ότι δεν... τον σηκώνει το κλίμα και πως δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει στην ομάδα και να μην μπορεί να πείσει τους παίκτες του να παίξουν το μπάσκετ που θέλει.

Και πάμε στο μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα που δεν είναι άλλο από το γεγονός πως ο ίδιος ο κόουτς έχει κλειστεό διετές, χάρη στον μάνατζερ του Ραζνάτοβιτς, ο οποίος έκανε μετά από χρόνια δουλειές με το τριφύλλι και το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να έβλεπε τον πελάτη του να φεύγει δίχως αποζημίωση.

Για αυτό τον λόγο τον έχει συμβολούψει και να μην αποχωρήσει ή να μην παραιτηθεί, παρά μόνο εάν λάβει είτε όλο το ποσό της αποζημίωσης, είτε το μεγαλύτερο της μέρας. Εξάλλου, το συμβόλαιό του μόνο... αμελητέτοδεν είναι, από τη στιγμή που παίρνει λίγο λιγότερα χρήματα από τον Μπαρτζωκά, με τις διαφορές στο παρκέ να είναι αισθητές.

Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν με τα... μισά χρήματα της αποζημίωσης χωρίς και αυτό να είναι δεδομένο στην παρούσα φάση.


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναγκαίο να φύγει ο Ράντονιτς, "έχασε" τελείως την ομάδα - Αυτός είναι η… καψούρα Γιαννακόπουλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags