Τον Τόμας Κεντζιόρα φαίνεται πως θέλει ο ΠΑΟΚ! Πρόκειται για τον 28χρονο ακραίο αμυντικό της Ντιναμό Κιέβου με την πολωνική sport.interia.pl να στέκεται στη πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και να γράφει για μια «ασυνήθιστη μεταγραφή».

Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί αναφέρουν:

«Θα είναι μια ασυνήθιστη μεταγραφή. Ένας ποδοσφαιριστής από την ομάδα που προπονεί ο πατέρας του πρόκειται να μετακομίσει στον σύλλογο που διευθύνει ο γιος του. Στον κεντρικό ρόλο ο εκπρόσωπος της Πολωνίας, Tomasz Kędziora, τον οποίο ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου υποτίθεται ότι θα τον «παραδώσει» στον γιο του Ραζβάν, μάνατζερ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ψάχνει για δεξί μπακ τον φετινό χειμώνα για να κοντράρει για μια θέση στην ενδεκάδα με τον πάντα τραυματία Λευτέρη Λύρατζη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Ουκρανίας, θέλει να προσελκύσει στον σύλλογό του έναν Πολωνό αμυντικό, τον Τομάζ Κεντζιόρα. Ο Πολωνός φέρεται να είναι πρόθυμος να φύγει. Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου φέρεται να συμφώνησε με την αποχώρηση του Κεντζιόρα».

Το πλεονέκτημα του αμυντικού της Ντιναμό είναι η πολυχρηστικότητα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει οποιαδήποτε θέση στην άμυνα.

Μάλιστα, οι Ουκρανοί προχωρούν περαιτέρω την υπόθεση και μιλούν για συμφωνία: «Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κεντζιόρα για συμβόλαιο 2,5 ετών. Επίσης, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις η Ντιναμό δεν πρόκειται να προβάλει υψηλές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού, οπότε το deal μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό...», κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τους Θεσσαλονικείς στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ-Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!