Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Μάχη" ΑΕΚ και ΠΑΟ για 19χρονο Έλληνα - Scouting Γιοβάνοβιτς, "ναι" από Αλμέιδα - "Παιχνίδι" ο Μπέος
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 14:35:00

"Μάχη" ΑΕΚ-ΠΑΟ για 19χρονο Έλληνα - Scouting Γιοβάνοβιτς, "ναι" από Αλμέιδα - "Παιχνίδι" ο Μπέος

του Νίκου Στεργίου
"Μάχη" ΑΕΚ-ΠΑΟ για 19χρονο Έλληνα - Scouting Γιοβάνοβιτς, "ναι" από Αλμέιδα - "Παιχνίδι" ο Μπέος

Ο νεαρός του Βόλου ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα και ετοιμάζουν πρόταση! Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστή που έχει κάνει... γκελ στις δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας, πότε τον τσέκαραν οι δύο προπονητές και γιατί ο Αχιλλέας Μπέος δεν πρόκειται να τον δώσει τζάμπα.

Ο Άρης μπορεί να νίκησε εύκολα το βράδυ του Σαββάτου τον Βόλο, ωστόσο η συνολική φετινή πορεία της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου είναι εξαιρετική.

Εκτός του ότι ο Βόλος πηγαίνει «καρφί» για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του Πρωταθλήματος και να παίξει στα πλέι οφ, δεν περνούν απαρατήρητοι και ορισμένοι παίκτες του, που έχουν ανεβάσει ιδιαιτέρως τις μετοχές τους. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Πάολο Φερνάντες, οι σπουδαίες εμφανίσεις του οποίου τον «έστειλαν» να διεκδικεί τον φετινό τίτλο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Βόλος διαθέτει επίσης μερικούς ταλαντούχους νεαρούς άσους, όπως ο Δημήτρης Μεταξάς, που φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ!

Οι Πράσινοι είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον 19χρονο άσο στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου στον Πανθεσσαλικό, καθώς ο Μεταξάς ξεκίνησε βασικός, έπαιξε για 65 λεπτά και άφησε θετικές εντυπώσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του ταλαντούχου μέσου και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε οι Πράσινοι έχουν καλές σχέσεις με την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, από την οποία πέρυσι απέκτησαν τον Αλέξανδρο Τερεζίου για τη β’ ομάδα.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Μεταξάς θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναθηναϊκός δεν… παίζει μόνος του. Ματιές στον παίκτη ρίχνει και η ΑΕΚ, η οποία τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» συχνά από τον Βόλο (Μήτογλου, Φαν Βέερτ, Φερνάντες). Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ζητήθηκε η γνώμη του Ματίας Αλμέιδα για τον Μεταξά προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να «ζυγίσουν» τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωσή του και να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν το θέμα.

Συνεπώς δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να έχουμε… μεταγραφικό ντέρμπι, ειδικά εάν ο Μεταξάς τα πάει καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν και καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Βόλου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η εξέλιξη του πολλά υποσχόμενου παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως ως «οκτάρι», όσο και το αν θα γίνει… σφήνα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τους υπόλοιπους «μεγάλους».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Πληρώνει και τον ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο! 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags