Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου εμφάνισε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ - Φαβορί για το... επόμενο - Μαγικός Κωνσταντέλιας
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 22:46:00

Ο Λουτσέσκου εμφάνισε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ - Φαβορί για το... επόμενο - Μαγικός Κωνσταντέλιας

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο Λουτσέσκου εμφάνισε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ - Φαβορί για το... επόμενο - Μαγικός Κωνσταντέλιας

Ο τρομερός κόουτς Ραζβάν και οι απαντήσεις σε όσους ξέγραψαν τον Δικέφαλο! Οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο πέρασαν αέρα από τη Λεωφόρο, αλλά κυριάρχησαν αγωνιστικά, μπήκαν δυνατά στο κόλπο του τίτλου κι έδειξαν πως χτίζουν κάτι εντυπωσιακό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε ενάντια στον Παναθηναϊκό για δεύτερο σερί ματς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κοούτσαρε μαεστρικά τους παίκτες του, οδηγώντας τους σε μια ακόμη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ουσιαστικά ανάγκασε μέσα σε 3 ημέρες μια ομάδα που ήταν αήττητη πριν 15 ημέρες, να χάσει δύο διαδοχικά ματς που μπορεί να είναι ολόκληρη η πράσινη χρονιά. Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ο ΠΑΟΚ που είχαν όλοι ξεγραμμένο μετράει στα τελευταία 15 συνεχόμενα ματς 13 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, ενώ έχει φάει 1 γκολ στα τελευταία 9 ματς.

Κάτι που φυσικά είναι... ευθύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον τρομερό Ρουμάνο τεχνικό να οδηγεί εκ του ασφαλούς τον ΠΑΟΚ στο rebuilding της ομάδας τη φετινή χρονιά, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι για τα καλά στο κόλπο του τίτλου, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Εξάλλου, πλέον ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο -6 από την κορυφή και με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το πιο σημαντικό, λοιπόν, είναι πως σε μια δύσκολη χρονιά ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να είναι μέσα στους τίτλους που διεκδικεί, ενώ βρισκόμαστε στο τέλος του Γενάρη.

Μάλιστα, ο Λουτσέσκου θα έχει αφήσει την φετινή χρονιά τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα ως παρακαταθήκη το πρότζεκτ που λέγεται Κωνσταντέλιας. Ο Έλληνας άσος πραγματικά έλαμψε στο σημερινό παιχνίδι, μιας και είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ ο ίδιος. Από τα δικά του πόδια σε μια χαμένη φάση έρχεται το 1-0 για τον ΠΑΟΚ, με μαγική ασίστ... σερβίρει στον Ζίβκοβιτς το 2-0 και σκοράρει το τρίτο γκολ. Αξιέπαινη εμφάνιση.

 

Το σημαντικότερο πάντως για τον Λουτσέσκου είναι πως δείχνει πόσο μεγάλος προπονητής είναι σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ είχε ξεγραφτεί από τους πάντες και έχει εξελιχθεί σε μια ομάδα που δεν θέλει να αντιμετωπίσει κανένας, ειδικά από το ματς που είχε χάσει από την ΑΕΚ και έπειτα. Μάλιστα, μπορεί να καμαρώνει και για τους αυτοματισμούς του ΠΑΟΚ, μιας και στο δεύτερο γκολ οι παίκτες του έκρυψαν τη μπάλα.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ ακόμη και εάν δεν κατακτήσει τίποτα φέτος, τη νέα χρόνια θα είναι από τα φαβορί, μιας και ήδη έχει στη διάθεση του παιδιά όπως ο Κοτάρσκι, ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή στον ΠΑΟ: "Ευθύνη Γιοβάνοβιτς ή να βγει να μιλήσει - Βέρμπις για Λεβαδειακό - Έχουμε Survivor"!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags