Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οργή Παναθηναϊκών - "Ευθύνη Γιοβάνοβιτς ή να βγει να μιλήσει - Βέρμπιτς για Λεβαδειακό - Έχουμε Survivor"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 21:53:00

Οργή στον ΠΑΟ: "Ευθύνη Γιοβάνοβιτς ή να βγει να μιλήσει - Βέρμπιτς για Λεβαδειακό - Έχουμε Survivor"!

Sportdog Team
Οργή στον ΠΑΟ: "Ευθύνη Γιοβάνοβιτς ή να βγει να μιλήσει - Βέρμπιτς για Λεβαδειακό - Έχουμε Survivor"!

"Χάσαμε το νταμπλ - Μη... φάτε τώρα τον Ιβάν - Γερά, πρωτάθλημα ξανά"! Ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι φίλοι του Τριφυλλιού μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Απογοητευτικός σε σημείο να προκαλέσει την οργή των οπαδών του ήταν ο Παναθηναϊκός στη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, με 3-0, στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Οι φίλοι του Τριφυλλιού κατέκλυσαν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας, όπου ξέσπασαν κατά της διοίκησης, για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά τα έβαλαν και με την κακή απόδοση των παικτών, ενώ δεν παρέλειψαν να ασκήσουν κριτική στον Γιοβάνοβιτς. Παράπονα εξέφρασαν επίσης στον Βέρμπις για την εικόνα του.

 

Το Sportdog συγκέντρωσε κάποια σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Κρατά ακόμα Verbic μέσα ????????ευθύνη Γιοβάνοβιτς το σημερινό τσίρκο η αλλιώς να βγει να πει ότι η διοίκηση δεν του φέρνει παίχτες. θελουμε και πρωτάθλημα με 5 παίχτες

Δίνεις δανεικό τον Βερμπιτς στο Λεβαδειακό, πουχατς βασικός για να βάλει μυαλό ο Χουανκαρ Και σπρώχνεις λίγο Γιοβάνοβιτς μπας και ξυπνήσει

Το βλέπαμε να έρχεται ! Μπράβο στην διοίκηση καταφέρατε να χάσουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο ! Ούτε Ευρώπη θα βγούμε ! Συγχαρητήρια !!

Προσπαθειτε πολύ σκληρά για να πάει χαμενο ό,τι κάνατε στον πρώτο γύρο. Συνεχίστε έτσι

Ο εχθρός είναι εντός και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ούτε τώρα κάνουν κακο

Ας είναι καλά το survivor τι τον νοιάζει για τον Παναθηναϊκό αν τον έννοιαζε θα είχε κάνει μεταγραφές εδώ και πολύ καιρό τουλάχιστον για έναν παίκτη...

Ελπίζω να ξυπνήσουμε Μέτα από αυτό που είδαμε και να καταλάβουμε την σοβαρότητα της κατάστασης , συνεχίζουμε ακόμα δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμα σώζετε η κατάσταση

Βγάλτε φανέλες φύγετε όλοι μαζί και ο Ιβάν 2ος γύρος ένα χαλί αχρησοι

Η άμυνα μας είναι για τα πανηγύρια

Ποια διεκδίκηση,2 παιχνίδια 5 ασίστ έχουμε ,ο Ιωαννίδης ένα κοντρόλ δεν ξέρει να κάνει ο αμπαλος

Καταλαβα....ο μέχρι χθες φοβερός Γιοβανοβιτς μέχρι 2 ήττες άντεξε....θα τον φάτε κι αυτόν. μόνο στην Ελλάδα αυτά.

Φυσικά και έχουν γίνει λάθη. τα τόσα καλά που έχει κάνει και είμαστε ακόμα πρώτοι και μέχρι προχτές αήττητοι το ξεχνάμε να φανταστώ.

Τέλος όλα, και πρώτοι να τερματίσουν, πρωτάθλημα δεν περνούμε.ασυνδετοι, βαρετοί και το πιο λυπηρό, ούτε μια ατομική προσπάθεια. Φλυαρία και πασουλες έξω από την περιοχή.

Από το πρωτάθλημα και κύπελλο πήγαμε στις χαρές και τις λύπες μαζί..... στο ίδιο έργο θεατές.... να βγαίνουν μετά στο ράδιο και να σφυρίζουν αδιάφορα οι δημοσιογράφοι υπάλληλοι.

Τι γίνεται ρε παιδιά όσα γκολ δεν φάγαμε όλη την χρόνια θα τα φάμε σήμερα ……δεν ξέρουμε τι να πρώτο μαζέψουμε .

Στηρίζουμε την ομάδα, αλλά για αυτό που γίνεται από 1η Γενάρη, κάποιοι έχουν ευθύνη... Ας την αναλάβουν. Η ομάδα ήθελε παίκτες από τον Οκτώβριο και το ξέρανε.

Ο Γιοβάνοβιτς έφαγε προ πολλού τον Αΐτορ και τέλος το επιθετικό παιχνίδι, μόνο πίσω πιο πίσω πεθαίνεις.

Από τον Νοέμβριο το ξέρανε ότι θέλουμε μεταγραφές.οποτε τώρα χάθηκε το παιχνίδι με βερμπιτς και χωρίς επιθετικό πιστόλι δεν πας πουθενά.ονειρο ήτανε και ξυπνήσαμε.τσαμπα τα λεφτά που έδωσαν για να πάρουν Βερμπιτς και Σποράρ .

Ντεφορμε φανερά η ομάδα κοντά ένα μήνα τώρα ...

Μάγκες κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Η ομάδα και με τους Αιτορ/Τρουιγιε πάλι μικρό ρόστερ θα είχε και έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο βάθος, απλά δείτε και συγκρίνετε το βάθος και τη ποιότητα των αναπληρωματικών των υπολοίπων...το λάθος έγινε το καλοκαίρι και φάνηκε τώρα. Με τρεις καλές κινήσεις ενδεκάδας και το +8 θα ήμασταν πρώτο φαβορί. Φαίνεται ότι ο πρόεδρος δεν θέλει πρωτάθλημα αλλά να σώσει το Λεβαδειακό... θέλω πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά πλέον χρειάζεται ηλεκτροσόκ. ΠΑΟ γερά πρωτάθλημα ξανά

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΑΕΚ-ΠΑΟ για 19χρονο Έλληνα - Scouting Γιοβάνοβιτς, "ναι" από Αλμέιδα - "Παιχνίδι" ο Μπέος

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags