Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας - ΑΕΚ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα δύο πέναλτι στην ΑΕΚ - "Πολλά λάθη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-22 23:31:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα δύο πέναλτι στην ΑΕΚ - "Πολλά λάθη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα δύο πέναλτι στην ΑΕΚ - "Πολλά λάθη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έγινε στο χέρι του Ρότα και γιατί… φωνάζει η Ένωση; Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στην Αθλητική Κυριακή για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής κι έβγαλε… οφσάιντ την ανακοίνωση του Ιωνικού, καθώς σύμφωνα με όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή, όχι μόνο δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Ρότα, αλλά θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ένωσης στην αρχή του ματς, όταν δεν υπήρχε σκορ.

«Είναι πέναλτι το μαρκάρισμα του Βαλεριάνου στον Ρότα», ανέφερε σχετικά και εξήγησε όμως στη συνέχεια δεν υπάρχει παράβαση ούτε στο χέρι του Τσιγκρίνσκι ούτε του Ρότα εντός περιοχής, καθώς πρώτη η μπάλα βρήκε στο σώμα.

 

Από εκεί και πέρα, για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ανέφερε πως το «δεν είχε δυσκολίες το παιχνίδι, αλλά στον πειθαρχικό έλεγχο δεν τα πήγε καλά ο διαιτητής» και εξήγησε πως θα μπορούσε ο Σένκεφελντ να είχε αποβληθεί και νωρίτερα, καθώς του είχαν χαριστεί κίτρινες κάρτες, ενώ τόνισε πως ήταν σωστή η αποβολή του.

Όσον αφορά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός, σημείωσε πως δεν προβλημάτισε η διαιτησία στο Περιστέρι, αφού ήταν καθαρά και τα δύο γκολ για οφσάιντ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Πληρώνει και τον ΠΑΟΚ - "Χρυσό" συμβόλαιο! 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags