Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίζει σαν να έχει χάσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ είναι ακόμα στην κορυφή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 17:38:00

Παίζει σαν να έχει χάσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ είναι ακόμα στην κορυφή!

Παίζει σαν να έχει χάσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ είναι ακόμα στην κορυφή!

Το Τριφύλλι συμπεριφέρεται λες και έχει χάσει οριστικά το πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται στην κορυφή έστω με το οριακό -1 από τη δεύτερη  ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Τα είπαμε και χθες (22/1) μετά τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ, ότι ο Παναθηναϊκός πέρα από τη δεδομένη καθυστέρηση των μεταγραφών, δείχνει και ο ίδιος αγωνιστικά να έχει χάσει το μυαλό του. Παίκτες χωρίς ψυχολογία, που δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που βλέπαμε προ μερικών εβδομάδων μόλις.

Για να το πούμε επακριβώς, το Τριφύλλι συμπεριφέρεται λες και έχει χάσει οριστικά το πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται στην κορυφή έστω με το οριακό -1 από τη δεύτερη  ΑΕΚ. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τείνει να μεγαλοποιεί κάθε τι που κάνουν οι αντίπαλοί του και να μειώνει συστηματικά τον Παναθηναϊκό. Αν αυτό γίνεται στοχευμένα ή μη από κάποιους μπορεί να είναι αποδεκτό. Ωστόσο, δεν μπορεί να επηρεάζει την ίδια την ομάδα. Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα στην πράξη. 

Είτε τελειώσει την κανονική διάρκεια πρώτος, είτε στο -2 ή στο -4, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για τα πρωτάθλημα εκεί που θα κριθεί. Στα πλέι οφ δηλαδή, όπως όλοι. Για να παλέψει όμως στα ίσια, θα χρειαστεί ενίσχυση. Όχι μόνο ποσοτική, αλλά και άκρως ποιοτική. Οι μεταγραφές πολύ απλά είναι που θα καθορίσουν και το "ταβάνι" των φετινών στόχων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags