Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Εξέλιξη... βόμβα στον Ολυμπιακό - Δισεκατομμυριούχος πρόεδρος θέλει άμεσα τον Χάμες στην ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 17:31:00

Εξέλιξη... βόμβα στον Ολυμπιακό - Δισεκατομμυριούχος πρόεδρος θέλει άμεσα τον Χάμες

Sportdog Team
Εξέλιξη... βόμβα στον Ολυμπιακό - Δισεκατομμυριούχος πρόεδρος θέλει άμεσα τον Χάμες

Χωρίς τέλος είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό με πρωταγωνιστή τον Κολομβιανό άσο του Ολυμπιακού και τις προσπάθειες πολλών ομάδων να τον αποκτήσουν.

Μποταφόγκο: Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό σχετικά με ενδιαφέρον συλλόγων για τον Χάμες Ροντρίγκες, με το τελευταίο να έρχεται από την Βραζιλία που αναφέρει ότι η ομάδα της χώρας και ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρός της, Τζον Τέξτορ, θέλει να τον αποκτήσει άμεσα.

«Σε ηλικία 31 ετών, ο Κολομβιανός φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε 15 αγώνες τη σεζόν 2022/2023, έχει πετύχει τρία γκολ έχοντας και τέσσερις ασίστ. Ο Χάμες έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο. Έτσι, ο παίκτης μπορεί ήδη να υπογράψει προσύμφωνο με νέα ομάδα. Όμως, η καλή φάση στην Ελλάδα μπορεί να βαρύνει τη διαπραγμάτευση», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το πιο απίστευτο είναι πως ο Αμερικάνος πρόεδρος της Μποταφόγκο, Τζον Τέξτορ, θεωρείται ένας από τους καλύτερους του Χόλιγουντ όσο αφορά την εικονική πραγματικότητα, με τον ίδιο να έχει πρόσφατα αγοράσει και την Λυών, ενώ είναι συνιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας στην Αγγλία, έχοντας και την πλειονότητα των μετοχών της βελγικής Μόλενμπεκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα δύο πέναλτι στην ΑΕΚ - "Πολλά λάθη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags