Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Πρόστιμο του Παναθηναϊκού στον Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 18:26:00

Πρόστιμο του Παναθηναϊκού στον Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!

Πρόστιμο του Παναθηναϊκού στον Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!

Όπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό, με αφορμή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του αρχηγού της ομάδας, Μπαρτ Σένκεφελντ, στο χθεσινό (22/1) ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, από τη διοίκηση της Πράσινης ΠΑΕ του επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ!

Βαριά "καμπάνα" έριξε στον Μπαρτ Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός, μετά τη συμπεριφορά του στην ήττα με 3-0 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Όταν ο Ολλανδός στόπερ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ως αρχηγός των Πράσινων (σ.σ. ποινή 2 αγωνιστικών) δεν πήγε στον πάγκο, όπως του φώναξε αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προτιμώντας να κατευθυνθεί απευθείας προς τα αποδυτήρια. Ταυτόχρονα, αξιολογήθηκαν αρνητικά και οι δύο αναίτιες κίτρινες που πήρε σε διάστημα δέκα λεπτών για ν' αποβληθεί.

Συνολικά η στάση του Σένκεφελντ εκτιμήθηκε ως αντιεπαγγελματική από το κλαμπ, το οποίο ειδικά την τελευταία διετία έχει επιδείξει πολύ σκληρή στάση σε κάθε ζήτημα πειθαρχίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags