Facebook Pixel Χρήστος Δημόπουλος: "Παικταράς ο Ολιβέιρα - Ποιος Σπόραρ, είναι επιθετικός β’ διαλογής!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 00:06:00

"Παικταράς ο Ολιβέιρα - Ποιος Σπόραρ, είναι επιθετικός β’ διαλογής!"

Sportdog Team
"Παικταράς ο Ολιβέιρα - Ποιος Σπόραρ, είναι επιθετικός β’ διαλογής!"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό και έκανε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Αναλυτικά όσα είπε για Ολιβέιρα, Σπόραρ, Μαντσίνι και φυσικά Κωνσταντέλια:

Για τον Μαντσίνι: "Δεν έχει προσφέρει αυτά που έπρεπε να προσφέρει, αν πάει στον Παναθηναϊκό και παίξει, τι να πω. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε κάνει μεταγραφές από την 1η του μηνός. Ο ΠΑΟΚ προχθές ήταν ολοκληρωτικά το κάτι άλλο. Από το πρώτο λεπτό κυνήγησε τη νίκη, μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ αλλά στο 0-3 το έσβησε. Σκέφτηκε και το ματς κυπέλλου. Την καλύτερη μπάλα την παίζει ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Εχει στον πάγκο και παίκτες που έρχονται και κάνουν την διαφορά".

Για τον Ολιβέιρα σε σύγκριση με τον Σπόραρ: "Ο Ολιβέιρα είναι παικταράς. Στο 2ο γκολ κάνει το τακουνάκι, την πάσα στον Κωνσταντέλια. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο κόλπο για το πρωτάθλημα. Μπορεί να μην πήγαινε καλά, αλλά, πλέον, κάνει μεταγραφές εκεί που πονάει και μπήκε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός είχε διαφορά και πήγε να παίξει στον Ιωνικό χωρίς μεταγραφές. Βγάζει γκολ με το... τσιγκέλι. Ποιος Σπόραρ; Αυτοί είναι παίκτες β' διαλογής. Πρέπει με 3,5 εκ. ευρώ να βγάζει φωτιές. Πότε θα φορμαριστεί; Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα; Βέβαια το 50% ήταν ο Αϊτόρ".

Για τον Κωνσταντέλια: "Δεν μπορεί από τώρα να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του γιατί έχει και άλλους παικταράδες, την ξέρει, πάντως, πολύ καλά την μπάλα. Παίρνουν καμιά φορά τα μυαλά τους στον αέρα. Παίζουν 2-3 παιχνίδια και μετά έχουν στο μυαλό τους την μεταγραφή. Πρέπει να κάτσει ένα χρόνο και μετά να δει το μέλλον του. Ο Τζόλης έφυγε με 12 εκ. ευρώ και πλέον είναι στα αζήτητα. Τι τραυματισμός; Εμένα μου άρεζε πολύ, αλλά αυτά είναι... τυχερά. Ο Κωνσταντέλιας παίζει χαφ, δεν είναι το θέμα να βάζει, αλλά να δίνει γκολ. Και να μην βάζει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί να παίζει πάντα καλά. Μπράβο στον Λουτσέσκου που βάζει πιτσιρίκια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Παναθηναϊκού-Μαντσίνι για το συμβόλαιο του παίκτη - Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags