Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Συμφωνία Παναθηναϊκού - Μαντσίνι για το συμβόλαιο του παίκτη - Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 20:53:00

Συμφωνία Παναθηναϊκού-Μαντσίνι για το συμβόλαιο του παίκτη - Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή!

Sportdog Team
Συμφωνία Παναθηναϊκού-Μαντσίνι για το συμβόλαιο του παίκτη - Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή!

Σε αυτή τη φάση, το μόνο που απομένει για να γίνει η μεταγραφή του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, είναι το "ΟΚ" από τους Θεσσαλονικείς.

 

Παναθηναϊκός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Νωρίτερα, σας ενημερώσαμε ότι ο Αργεντινός εξτρέμ ψηφίζει ξεκάθαρα Παναθηναϊκό, καθώς σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό μπορεί να βρει άμεσα χρόνο σε ομάδα που διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα.

Ο Μαντσίνι βρίσκεται λοιπόν από το μεσημέρι της Τρίτης (24/1) στην Αθήνα και μιλάει απευθείας με τους Πράσινους για το συμβόλαιό του. Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στον 26χρονο άσο και την ΠΑΕ έχει επιτευχθεί συμφωνία, για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών (σ.σ. μέχρι το 2026)!

Εφόσον οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και το Τριφύλλι δώσει τα χέρια με τον Αργεντινό, τότε θα ενεργοποιηθεί και η κατ' αρχήν συμφωνία με τον Άρη στα 2,1 εκατ. ευρώ. Σε αυτή τη φάση, το μόνο που απομένει είναι το "ΟΚ" από τους Θεσσαλονικείς.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε θέση ισχύος, καθώς ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα όπως και να 'χει. Δηλαδή ακόμα και "όχι" να έλεγε ο Άρης, η συμφωνία απλά θα τίθετο σε εφαρμογή το καλοκαίρι. Η πιθανότητα ωστόσο να αρνηθεί κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ ο Άρης, για έναν παίκτη που αλλιώς θα τον χάσει ελεύθερο, είναι μηδαμινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Καρυπίδη με Μαντσίνι - Πιέζει ο παίκτης για ΠΑΟ - Χαμός πριν τον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags