Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει... τζάμπα κορυφαίο όνομα από Ολυμπιακό - Δεν τον θέλει ο Μίτσελ - "Τρίγωνο με Νότιγχαμ..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 20:30:00

Φεύγει... τζάμπα κορυφαίο όνομα από Ολυμπιακό - Δεν τον θέλει ο Μίτσελ - "Τρίγωνο με Νότιγχαμ..."

του Γιώργου Κτενά
Φεύγει... τζάμπα κορυφαίο όνομα από Ολυμπιακό - Δεν τον θέλει ο Μίτσελ - "Τρίγωνο με Νότιγχαμ..."

Γιατί έχασε τη θέση του στο Λιμάνι και ο αντικαταστάτης του στην 11αδα. Από βασικός μέσα σε ένα βράδυ βρέθηκε εκτός ομάδας, καθώς ήταν πολύ άτυχος και πλέον ψάχνει ξανά ομάδα, καθώς ο Ισπανός προπονητής δεν τον υπολογίζει και αυτός δεν συμφωνεί με τον... πάγκο ή την εξέδρα.

Ολυμπιακός: Θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Τόμας Βατσλίκ και την παραμονή του στο Λιμάνι, δεδομένου ότι μετά από το ενδιαφέρον της Άλκμααρ για την απόκτησή του (με το ρεπορτάζ από την Ολλανδία να αναφέρει ότι κόπηκε στα ιατρικά, αλλά ο πεπειραμένος τερματοφύλακας να μην έχει πατήσει ποτέ στην Ολλανδία!) και η αγγλική Χάντερσφιλντ τον έχει στη λίστα της.

Ο 33χρονος διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Βασιλεία, Σεβίλλη και Σπάρτα Πράγας, αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε έξι μήνες και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει σε υψηλά επίπεδα (2,5 εκατ. ευρώ).

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι στο Λιμάνι δεν τον υπολογίζουν ενόψει της συνέχειας, δεδομένου ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν χάνει με τίποτα τη θέση του βασικού, ενώ και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι σε καλή φόρμα και, προφανώς, μπορεί να γίνει ο Νο2 της ομάδας.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το ενδεχόμενο να φύγει για την Χάντερσφιλντ ο Τσέχος τερματοφύλακας.

"Δεν θα πληρώσουν για Βατσλίκ - Δανεικός για βασικός - Δεν έπιασε στον Ολυμπιακό"

"Έχει μπει για εγχείρηση ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, αλλά η περίπτωση του Βατσλίκ δείχνει το κλασικό τρίγωνο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Χάντερσφιλντ - Κορμπεράν, Άβιλα, Τόφολο κ.λπ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν μπορούν να δώσουν χρήματα για την απόκτησή του:

"Έχουν οικονομικά προβλήματα, δύσκολα θα δώσουν λεφτά για τον Βατσλικ. Συνήθως παίρνουν δανεικούς και τέτοιες καταστάσεις. Από τον Ολυμπιακό Βόλου πήρε τον Αντονί Νοκέρ με τη μορφή δανεισμού". 

Θεωρείς ότι θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα;

"Όπως τον έβλεπα στο Euro ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Είναι καλός τερματοφύλακας αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έπιασε στον Ολυμπιακό; Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα αν πάει στην Χάντερσφιλντ. Ειδικά από τη στιγμή που ψάχνουν για βασικό στη θέση του". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία για μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - "Ναι" Μίτσελ για 22χρονο χαφ - "Σύννεφα" για Ελ Αραμπί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags