ΠΑΟΚ: Ο Σλάτζαν Σπάσιτς που έχει κατακτήσει δυο κύπελλα με τον Δικέφαλο του Βορρά, το πρώτο κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) με Μπάγεβιτς προπονητή και το δεύτερο κόντρα στον Άρη (0-1) με Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο, μίλησε στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” από τη “Βεργίνα Τηλεόραση” όπου αποθέωσε τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ τόνισε πως η φετινή ομάδα μπορεί να πάρει το νταμπλ.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα στην Αθήνα, υπάρχει κανένας που να με σταματήσει να λέω “γιατί όχι και νταμπλ για τον ΠΑΟΚ;”, Μπορεί να πάρει και νταμπλ, φέτος, με την προσθήκη και του Τάισον, που είναι πολύ καλός παίκτης και τον έβλεπε στη Σαχτάρ, όπου έκανε φοβερά παιχνίδια, ήταν ο ηγέτης της ομάδας αυτής επί πολλά χρόνια και βλέπω ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, άρα να περιμένουμε πολλά από αυτόν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει το νταμπλ, γιατί έχει αβαντάζ στο κύπελλο, άρα θα περάσει από τον Παναθηναϊκό και από τη ρεβάνς, μετά παίζει με τηξ Λαμία, άρα θα περάσει και από εκεί και θα πάει τελικό. Εκεί είναι ένα παιχνίδι και όλα γίνονται. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, είναι πίσω έξι βαθμούς και έχει μέσα την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, έχει όλα τα προσόντα να τους περάσει όλους, ενώ υπάρχουν και τα πλέι οφ.

Ο Κωνσταντέλιας είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ, αυτός είναι το δεκάρι που έψαχνε ο ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να πάρει άλλον, χρειάζεται να στηρίξει τον Κωνσταντέλια, που παίζει καλύτερα πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά και στα πλάγια όταν τον βάζει, έχει καλή απόδοση", είπε ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: Απίθανη εξέλιξη με τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό - Δεν ξανάγινε!