Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: O Superman Τζολάκης έσωσε τον φοβικό Μίτσελ - Δεν λείπει εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Έτσι παίρνει κούπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 22:45:00

O Superman Τζολάκης έσωσε τον φοβικό Μίτσελ - Δεν λείπει εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Έτσι παίρνει κούπα

του Παναγιώτη Νικολάου
O Superman Τζολάκης έσωσε τον φοβικό Μίτσελ - Δεν λείπει εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Έτσι παίρνει κούπα

Μία μεταγραφή που αν γίνει, μπορεί να αλλάξει όλη τη χρονιά προς το καλύτερο! Ο νεαρός γκολκίπερ που υπέγραψε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έδωσε... δώρο στον Ισπανό τεχνικό.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη ξέροντας ότι δεν παίζουν απλά μια ρεβάνς κόντρα στον Άρη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά έναν αγώνα αποδείξεων ώστε να μείνουν «ζωντανοί» την φετινή σεζόν. Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν ήταν οι έξι βαθμοί που τους χωρίζουν από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά η τάση… αυτοκτονίας που έχουν δείξει σε πολλούς αγώνες την χρονιά που διανύουμε με τελευταία αυτή στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ειδικά οι δύο χαμένοι βαθμοί την περασμένη Κυριακή έκανε τον Μίτσελ να παρουσιάσει ένα φοβικό σύνολο κόντρα στους Κίτρινους, με στόχο όχι να κυριαρχήσει στον αγώνα κόντρα στον Άρη και να τσεκάρει άνετα το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αλλά μια ομάδα με στόχο να δώσει την μπάλα στον αντίπαλο, να μην δεχθεί γκολ και αν του… κάτσει να σημειώσει ένα τέρμα ώστε να προκριθεί. Αυτό ακριβώς και έγινε. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να εντυπωσιάσουν και δεν πέρασαν λόγω του γκολ που βρήκαν σε αντεπίθεση με τον Ελ Αραμπί, αλλά λόγω του Τζολάκη που ντύθηκε… Πασχαλάκης, ή μάλλον Superman και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση με τις αποκρούσεις του.

Ο νεαρός γκολκίπερ ήταν καθοριστικός από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα όχι απλά γιατί έπιασε το πέναλτι του Γκρέι, αλλά γιατί 90+5 λεπτά κατέβασε ρολά, κάνοντας μέχρι και απόκρουση που θα ζήλευε τερματοφύλακας χόκεϊ, σε τετ α τετ από πλάγια θέση κόντρα στον επιθετικό του Άρη. Με την σημερινή εμφάνιση ο Τζολάκης αποδεικνύει περίτρανα πόσο δίκιο έχουν στον οργανισμό Ολυμπιακό που τον στηρίζουν τόσα χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει στο παρελθόν πολύ μέτριες εμφανίσεις, αλλά την ίδια στιγμή κάνει και ένα τεράστιο δώρο στον Μίτσελ. Όχι δεν μιλάμε για την πρόκριση, αλλά για το γεγονός ότι με την εμφάνισή του βάζει ανταγωνισμό στον Πασχαλάκη για την φανέλα του βασικού, ειδικά αν σκεφτούμε την παρουσία του βασικού γκολκίπερ των Πειραιωτών στο Περιστέρι.

Την ίδια στιγμή η εμφάνιση τόσο του Περιστερίου, όσο και του «Κλ. Βικελίδης» κάνει τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν ότι θέλουν ενίσχυση… χθες. Κι αν η κουβέντα γίνεται για προσθήκη ενός εξτρέμ, μιας και το σύστημα με τρία 10αρια δεν… τραβάει, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε μπορεί να τραυματιστεί ξανά ο Γκάρι Ροντρίγκες τα τελευταία δύο παιχνίδια δείχνουν ότι άλλο είναι το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για το κέντρο της άμυνας. To δίδυμο Ντόη – Παπασταθόπουλος που έπαιξε και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις δείχνει να έχει πολλά προβλήματα, με τον νεαρό στόπερ να παρουσιάζει κάμψη στις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και τα λάθη να είναι αλλεπάλληλα. Παράλληλα το ζήτημα στα στόπερ δεν τελειώνει εκεί.

Ο Ρέτσος έχει δείξει ότι λόγω των τραυματισμών του δεν μπορεί να βρει ρυθμό, ενώ ο Σισέ είναι πλέον δεδομένο πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο Λιμάνι. Ο λόγος δεν είναι ότι έχει ξεχάσει την μπάλα, αλλά όλη αυτή κουβέντα ότι είναι εκτός πλάνων του Μίτσελ φαίνεται να του έχει χαλάσει το μυαλό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον αγώνα κόντρα στον Άρη, σε μόλις 11 λεπτά που έπαιξε κατάφερε να κάνει… γκάφα κάνοντας «τσαφ» σε κεφαλιά γύρισμα προς τον Τζολάκη και χωρίς μάλιστα να πιέζεται. Όλα αυτά δείχνουν ότι στο Λιμάνι πρέπει οι κινήσεις να γίνουν άμεσα μιας και ο χρόνος πιέζει. Κι αν ένας εξτρέμ μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, η απόκτηση και ενός στόπερ που θα ανεβάσει το επίπεδο θα μπορεί να δώσει τίτλο που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη οι Πειραιώτες, ειδικά τη φετινή χρονιά.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανείς τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Ρίσκο Ντόη, αδικία για Μπιέλ - Επιτέλους, λίγη ντροπή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags