Με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 88' ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά τον Άρη με 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλούς αγώνες.

Ωστόσο, για να φτάσουν οι Ερυθρόλευκοι σε αυτή την πρόκριση, πέρασαν από πολλές δυσκολίες και είχαν ως βασικό πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος και στις δύο αναμετρήσεις των προημιτελικών ήταν καταλυτικός.

 

Τόσο στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης", όσο περισσότερο στο αποψινό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο 20χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις και "φώναξε" ότι θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την θέση του βασικού γκολκίπερ στο μέλλον από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Έλληνας πορτιέρο ήταν εκπληκτικός στο αποψινό ματς κόντρα στον Άρη, έκανε φοβερές αποκρούσεις, ειδικά στις φάσεις απέναντι στον Γκρέι, τον οποίο "ψάρεψε" για τα καλά, πιάνοντας το πέναλτι του Άγγλου στο 84' και κρατώντας το μηδέν, πριν έρθει το γκολ του Ελ Αραμπί για να "κλειδώσει" την πρόκριση για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανείς τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Ρίσκο Ντόη, αδικία για Μπιέλ - Επιτέλους, λίγη ντροπή