Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Ακόμα να καταλαίνει κανείς γιατί ο Παναθηναϊκός των δύο φορ έδωσε τον Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 11:45:00

Απορίας άξιον! Γιατί ο Παναθηναϊκός των δύο φορ έδωσε Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό;

Sportdog Team
Απορίας άξιον! Γιατί ο Παναθηναϊκός των δύο φορ έδωσε Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό;

Είναι προφανές ότι ο Σπόραρ περνάει μία παρατεταμένη φάση ντεφορμαρίσματος, καθώς πλην των γκολ με πέναλτι στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό, σε ροή αγώνα έχει να σκοράρει από το ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο 5-1 της 29ης Οκτωβρίου! Το γεγονός αυτό, καθιστά ακόμα πιο παράλογο τον δανεισμό του Γερεμέγεφ.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός βρήκε νωρίς γκολ με το φοβερό σουτ του Τσέριν στο 18', αλλά στη συνέχεια μεγάλες φάσεις δεν είχε ουσιαστικά. Πλην ενός τετ-α-τετ του Σπόραρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για την ακρίβεια, το οποίο εκτέλεσε πολύ άσχημα ο Σλοβένος φορ.

Είναι προφανές ότι ο Σπόραρ περνάει μία παρατεταμένη φάση ντεφορμαρίσματος, καθώς στο πρωτάθλημα πλην των γκολ με πέναλτι στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό, σε ροή αγώνα έχει να σκοράρει από το ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο 5-1 της 29ης Οκτωβρίου!

Ο Σλοβένος είναι καλός παίκτης και θα βρει ξανά τον εαυτό του. Ωστόσο, ακόμα να καταλάβει κανείς γιατί ο Παναθηναϊκός των δύο μόνο φορ στο ρόστερ του, έδωσε τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ δανεικό στον Λεβαδειακό. Απέκτησε δηλαδή η ομάδα σε ηλικία 29 ετών τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά εντελώς διαφορετικά από Σπόραρ - Ιωαννίδη και τελικά, επέλεξε να τον στείλει για... αγροτικό στη Λιβαδειά.

Σε μία περίοδο που οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, ενώ ούτε από στημένες φάσεις δεν απειλούν σχεδόν καθόλου, ο ύψος 1.92 Γερεμέγεφ θα μπορούσε να δώσει λύσεις. Το πόσες θα το έδειχνε το γήπεδο, αλλά δεν θα το μάθουμε πρακτικά ποτέ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags