Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μεγάλη… κίνηση Καρυπίδη με Μαντσίνι - "Δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Μπορεί να δώσει πρωτάθλημα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 14:48:00

Μεγάλη… κίνηση Καρυπίδη με Μαντσίνι - "Δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Μπορεί να δώσει πρωτάθλημα"!

του Γιώργου Κτενά
Μεγάλη… κίνηση Καρυπίδη με Μαντσίνι - "Δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Μπορεί να δώσει πρωτάθλημα"!

Γιατί δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα και ο λόγος που... πανηγυρίζουν στον Άρη! Ο Αργεντινός άσος έκανε ήδη το ντεμπούτο του με τα πράσινα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς "τρίβει τα χέρια" του με τον παίκτη που έβαλε στο ρόστερ, ενόψει της μάχης για τον τίτλο.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος μάλιστα είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό αρχικά και, λόγω τής επιστροφής τού Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη, το μυαλό των περισσότερων πήγαινε στη δεδομένη μετακίνηση του Αργεντινού στο Λιμάνι.

Μόνο που ο Αλαφούζος κινήθηκε με μεθοδικότητα και, κυρίως, έβαλε το χέρι στην τσέπη για να καταφέρει να ντύσει με την πράσινη φανέλα τον Μαντσίνι, με αποτέλεσμα ενώ οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν εξτρέμ που να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, τελικά να χάσουν μέσα από τα χέρια τους τον πρώην άσο του Άρη,

Γιατί ο  Αργεντινός δεν είναι μόνο σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα τιμώντας την κίτρινη φανέλα, αλλά επειδή φέρει εμπειρίες από συλλόγου επιπέδου όπως είναι η Νιουέλς, η Μπορντό και η Οσέρ.

Αλλά και επειδή έχει κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό) άρα δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, ενώ και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει ψηλά - Στα 2,5 εκατ. ευρώ.

"Ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Πρωτάθλημα με Μαντσίνι"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Μίντζα, που γνωρίζει πολύ καλά το ρεπορτάζ του Άρη, προκειμένου να μας μιλήσει για την επιλογή του Μαντσίνι να πάει στον Παναθηναϊκό. "Είναι μια καλή μεταγραφή και ο Γιοβάνοβιτς ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει", ανέφερε αρχικά οι καλός συνάδελφος.

Για το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, άσχετα αν δεν προχώρησε, ο Σ. Μίντζας μάς είπε: "Δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Αν τον ήθελε θα τον είχε πάρει, δε νομίζω ότι θα υπήρχε πρόβλημα".

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε, ακόμα, στην απόφαση του Καρυπίδη να τον παραχωρήσει και, μάλιστα, στον Παναθηναϊκό αν και δεν υπήρχαν τα τελευταία χρόνια οι καλύτερες δυνατές σχέσεις: "Πολύ καλά έκανε ο Καρυπίδης και τον πούλησε με 3 εκατ. ευρώ. Αλλά και ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στη μάχη για το πρωτάθλημα, που μπορεί να τον βοηθήσει πολύ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει σε... Μαντσίνι ο Ολυμπιακός - Φέρνει "νέο Χάμες" ο Μαρινάκης - Διέρρευσε το πρώτο όνομα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags