Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλο ρίσκο στον Ολυμπιακό - Απογοήτευσε ο Ρέτσος - Αλλαγή πλάνων λόγω Σισέ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 21:40:00

Μεγάλο ρίσκο στον Ολυμπιακό - Απογοήτευσε ο Ρέτσος - Αλλαγή πλάνων λόγω Σισέ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλο ρίσκο στον Ολυμπιακό - Απογοήτευσε ο Ρέτσος - Αλλαγή πλάνων λόγω Σισέ!

Οι ερυθρόλευκοι είδαν τον Παναγιώτη Ρέτσο να μην κάνει και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι στο ματς με τον ΟΦΗ και μένει να δούμε τι θα γίνει στο προσεχές διάστημα με τον Σισέ.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη ενάντια στον ΟΦΗ, ωστόσο δεν ήταν όλα... ρόδινα για τους ερυθρολεύκους, μιας και υπήρξαν αρκετά προβλήματα ειδικά στο πρώτο μέρος και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτό μάλιστα, ήταν το πρώτο ματς μετά από αρκετό καιρό που δεν είδαμε τον Ντόι, λόγω της αποβολής του στο κύπελλο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχουν βγει στην αγορά για στόπερ, προς το παρόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση του Ρέτσου που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ελληνοαλβανό στόπερ δεν ήταν και ιδιαίτερα πειστική, για να δημιουργήσει ασφάλεια στον Μίτσελ. Εξάλλου, ο Ρέτσος είναι αυτός που φταίει στο πρώτο γκολ, μιας και γλίστρησε, χάνοντας την φάση και τον Ντίκο, ο οποίος έκανε το 1-0.

Σίγουρα η ανατροπή στο σκορ στη συνέχεια του ματς περνάει στο... απυρόβλητο τη συγκεκριμένη φάση, ωστόσο είναι δεδομένο πως εάν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, τότε ο Ρέτσος θα είχε μπει στο στόχαστρο για το συγκεκριμένο λάθος. Πάντως, ούτε ο Σισέ έπεισε ιδιαίτερα στο διάστημα που αγωνίστηκε και μένει να δούμε εάν ο έμπειρος στόπερ θα πουληθεί και θα αποχωρήσει, κάτι που θα πρέπει να... αναγκάσει τους ερυθρόλευκους να κάνουν και μεταγραφή στόπερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags