Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ: "Ντροπιαστική διαιτησία, κραυγαλέο λάθος" - Γι’ αυτή τη φάση... φωνάζει (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 20:57:00

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ: "Ντροπιαστική διαιτησία, κραυγαλέο λάθος" - Γι’ αυτή τη φάση... φωνάζει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ: "Ντροπιαστική διαιτησία, κραυγαλέο λάθος" - Γι’ αυτή τη φάση... φωνάζει (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία σε έντονο ύφος από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά, μετά τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε κατά της διαιτησίας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού και οι άνθρωποι της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ τοποθετήθηκαν σε ανάλογο ύφος.

«Για δεύτερο συνεχόμενο ματς γινόμαστε μάρτυρες ακατανόητων διαιτητικών αποφάσεων. Εμείς δεν θέλουμε να μας μάθει η ΚΕΔ τους κανονισμούς, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, πράγμα τόσο εξόφθαλμο, που ο VAR φώναξε τον Διαμαντόπουλο να διορθώσει το λάθος του. Η επιμονή ενός διαιτητή να διατηρήσει ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση. Εμείς δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε όλα τα έννομα μέσα απέναντι σε ντροπιαστικές διαιτησίες σαν τη σημερινή», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Το πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού, που υπέδειξε ο Διαμαντόπουλου παρά τη διαφωνία του VAR Φωτιά είναι η φάση που έχει προκαλέσει οργή στον ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε την επίμαχη φάση:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags