Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Απαράδεκτος Κουρμπέλης, δεν πείθει ο Βέρμπιτς - Γκρέμισμα σε χρόνο ρεκόρ - Ευθύνες διοίκησης-Ιβάν
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 23:27:00

Απαράδεκτος Κουρμπέλης, δεν πείθει ο Βέρμπιτς - Γκρέμισμα σε χρόνο ρεκόρ - Ευθύνες διοίκησης-Ιβάν!

του Νίκου Στεργίου
Απαράδεκτος Κουρμπέλης, δεν πείθει ο Βέρμπιτς - Γκρέμισμα σε χρόνο ρεκόρ - Ευθύνες διοίκησης-Ιβάν!

Πήραν επιθετικό και τον έδωσαν Λεβαδειακό και έμειναν με... 1.5 εξτρέμ! Ο Παναθηναϊκός έχει ακολουθήσει την φυσική ροή των πραγμάτων, μιας και για καιρό αγνοούσε την μεταγραφική του ενίσχυση.

Το κατάφερε ο Παναθηναϊκός, να πάει δεύτερος σε χρόνο ρεκόρ! Τίποτα δεν είναι... αφύσικο και αδικαιολόγητο στη συγκεκριμένη πορεία, μιας και οι πράσινοι είχαν αποφασίσει για καιρό να μην κάνουν μεταγραφική ενίσχυση και πλέον το πληρώνουν αυτό ματς με ματς. Εξάλλου, μέσα σε 10 ημέρες κατάφεραν να πέσουν από την κορυφή της Σούπερ Λιγκ, να αποκλειστούν από το κύπελλο και να πρέπει πλέον και να κυνηγούν την ΑΕΚ και να νιώθουν την... καυτή ανάσα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν, είναι και θα είναι μια κακή ομάδα, αλλά σίγουρα το βαρίδιο ευθύνης βαραίνει και τον Γιοβάνοβιτς και την διόικηση, μιας και ο Αϊτόρ έμεινε εκτός εδώ και πολύ καιρό και ήταν ξεκάθαρο ότι ο Βέρμπιτς δεν μπορεί να πείσει για να πάρει φανέλα βασικού. Κάπως έτσι οι πράσινοι παίζουν με... 1.5 εξτρέμ εδώ και καιρό, ενώ προτίμησαν να φέρουν φορ που δόθηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, την ώρα που ο Σπόραρ αγνοείται με παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και δεν μπορεί ο Ιωαννίδης να ντύνεται ως Ολισαντέμπε, μιας και έχασε σήμερα μια ακόμη τεράστια ευκαιρία για να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ιβ

Πάντως η σημερινή γκέλα πονάει περισσότερο από όλες και έχει ονοματεπώνυμο! Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Έλληνας αρχηγός του τριφυλλιού φλέρταρε με την κόκκινη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και αντί να το αλλάξει αυτό με τον Αστέρα κατάφερε να πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια μέσα σε 6΄. Απαράδεκτο για ένα τόσο σημαντικό ματς, που σίγουρα δεν τον μειώνει ως παίκτη, αλλά τον βαραίνει, γιατί ως αρχηγός θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος που θα γυάλιζε το μάτι του με την καλή έννοια και ο τελευταίος που θα έχανε το μυαλό του για να αποβληθεί τόσο εύκολα και άμεσα!

Η έλλειψη συγκέντρωσης όωμς φάνηκε και στο λάθος του Πούχατς στο 1-0 και το μόνο που κρατούν οι πράσινοι είναι τα... καλά στημένα του Μαντσίνι! Μένει να δούμε τι θα αλλάξει την επόμενη αγωνιστικη, ωστόσο είναι κρίμα για τους ίδιους τους παίκτες που γκρέμισαν σε χρόνο ρεκόρ κάτι όμορφο που έχτιζαν για έναν γύρο!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ "Χουνέρι" Μαντσίνι σε Αϊτόρ - Ένα εκατ. από ΑΕΚ, αρέσει σε Ολυμπιακό - "Επεισόδιο" σε μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags