Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα δίνει όλα για τον Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ - Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης - Τι ποσό προσφέρει
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 12:00:00

Τα δίνει όλα για Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ - Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης - Τι ποσό προσφέρει

Sportdog Team
Τα δίνει όλα για Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ - Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης - Τι ποσό προσφέρει

Από τον Δικέφαλο του Βορρά προσπαθούν για το "κόλπο γκρόσο" στο... νήμα των μεταγραφών, αλλά μόνο η θετική απάντηση του παίκτη θα οδηγήσει σε deal.

Τον 25χρονο στράικερ, Φεντερίκο Μπονατσόλι, ο οποίος αγωνίζεται στη Serie A με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα θέλει να φέρει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών (Tuttomercato), ο Δικέφαλος του Βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο του Σαλέρνο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι το "ναι" του Μπονατσόλι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την οικονομική υπέρβαση για το εξάμηνο του δανεισμού του Ιταλού στράικερ, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, με την υπόθεση να του κοστίζει κοντά στο εκατομμύριο!

«Είναι μια έκπληξη για την Σαλερνιτάνα, αφού τις τελευταίες ώρες η ομάδα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttomercatoWeb το μόνο που λείπει είναι η θετική απάντηση του παίκτη για να πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πάντως, όλα κρίνονται από την απόφαση του παίκτη, που ακόμα φέρεται να διστάζει να πει το "ναι" στην πρόταση των "ασπρόμαυρων" και φαίνεται ότι μέχρι το βράδυ, όπου ολοκληρώνονται οι χειμερινές μεταγραφές, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις πάνω στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ματ Σαββίδη στο 90’ - Βρήκε φορ από το πάνω ράφι - Περιμένει "ναι" του παίκτη, έτοιμο deal!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags