Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνηση ματ Σαββίδη στο 90’ - Βρήκε φορ από το πάνω ράφι - Περιμένει "ναι" του παίκτη, έτοιμο deal!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 10:31:00

Κίνηση ματ Σαββίδη στο 90’ - Βρήκε φορ από το πάνω ράφι - Περιμένει "ναι" του παίκτη, έτοιμο deal!

Sportdog Team
Κίνηση ματ Σαββίδη στο 90’ - Βρήκε φορ από το πάνω ράφι - Περιμένει "ναι" του παίκτη, έτοιμο deal!

Το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση Ιταλού επιθετικού θέλει να κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Δείτε τον σε βίντεο.

Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει εδώ και αρκετές ημέρες για επιθετικό, που θα έρθει για να πλαισιώσει τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας στην γραμμή κρούσης. Κι απ' ότι φαίνεται τον βρήκε στο... νήμα των χειμερινών μεταγραφών στο πρόσωπο του Φεντερίκο Μπονατσόλι!

Πρόκειται για τον 25χρονο στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Serie A με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercato", βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στον Δικέφαλο του Βορρά.​

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο του Σαλέρνο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι το "ναι" του Μπονατσόλι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

«Είναι μια έκπληξη για την Σαλερνιτάνα, αφού τις τελευταίες ώρες η ομάδα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttomercatoWeb το μόνο που λείπει είναι η θετική απάντηση του παίκτη για να πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

O Μπονατσόλι έχει φέτος δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 19 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει μετρήσει με την ομάδα του Σαλέρνο 14 τέρματα σε 52 ματς.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ίντερ, Πάντοβα, Σαμπντόρια, Μπρέσια, Τορίνο, ΣΠΑΛ και Βίρτους Λιαντσιάνο, ενώ το Transfermarkt τον κοστολογεί στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγγιμα του Μίδα ο Λουτσέσκου - Ανακάλυψε το επόμενο 10αρι ο Μπότο - Σκάει 4 εκατ. ο Σαββίδης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags