Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το άγγιμα του Μίδα ο Λουτσέσκου - Ανακάλυψε το επόμενο 10αρι ο Μπότο - Σκάει 4 εκατ. ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 21:28:00

Το άγγιμα του Μίδα ο Λουτσέσκου - Ανακάλυψε το επόμενο 10αρι ο Μπότο - Σκάει 4 εκατ. ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το άγγιμα του Μίδα ο Λουτσέσκου - Ανακάλυψε το επόμενο 10αρι ο Μπότο - Σκάει 4 εκατ. ο Σαββίδης!

Η μοναδική ικανότητα του Ραζβάν αλλάζει ξανά επίπεδο τον Δικέφαλο. Πώς ο Ρουμάνος προπονητής... βρίσκει συνέχεια νέους πρωταγωνιστές, το ταλέντο που έφερε στην Ελλάδα ο Ζοσέ Μπότο και τα χρήματα που καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γίνεται... Μίδας, μιας και καταφέρνει εδώ και ακιρό να βρίσκει σταθερά λύσεις από το πουθενά! Τελευταίο παράδειγμα το ματς με τον Λεβαδειακό, στο οποίο είδε την ομάδα του από το... πουθενά, να παίρνει νίκη με 3-2 κόντρα στους Βοιωτούς χάρη σε 2 γκολ του Τιάγκο Ντάντας και ένα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος χαφ είναι και από τους βασικούς λόγους της ανόδου στα τελευταία ματς, μιας και έπαιξε διαδοχιά βασικά στα ματς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας εξαιρετικά ματς, ενώ σήμερα ήταν ο πραγματικός MVP του ΠΑΟΚ!

Ήταν εξαιρετικός στον χώρο του κέντρου, ενώ υπέγραψε και την ασπρόμαυρη νίκη με τα δύο προσωπικά του γκολ. Μάλιστα, έφτασε τα τρία μέσα στη σεζόν, μιας και είχε πετύχει και ένα στο 3-0 με την Λαμία. Πρόκειται για ακόμη ένα ακόμη αρκετά νέο ποδοσφαιριστή που στηρίζει ο Λουτσέσκου, ο οποίος είναι 22 χρονών και μένει να δούμε εάν ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις προεργασίες να τον κάνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας, μιας και δεσμεύεται με δανεισμό μέχρι το τρέχων καλοκαίρι με σχετική οψιόν αγοράς.

Αυτή προβλέπει πως ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να αγοράσει τα δικαιώματα του Ντάντας καταβάλλοντας 7.000.000 Ευρώ. Στη συμφωνία που έκλεισε προσωπικά το καλοκαίρι ο Ζοσέ Μπότο, έχει προβλεφθεί και ένα ποσό της τάξης των 4.000.000 ευρώ, το οποίο αν καταβάλλει, θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ σήμερα βρήκε 3 γκολ από παιδιά που δεν ξεπερνούν τα 22 έτη και αυτό λέει πολλά για το τι χτίζει ενόψει της νέας χρονιάς ο έμπειρος τεχνικός!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ: "Ντροπιαστική διαιτησία, κραυγαλέο λάθος" - Γι’ αυτή τη φάση... φωνάζει (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags