Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν μένει στον Μπουχαλάκη η Κόνιασπορ - Ζήτησε και ξένο του Ολυμπιακού - "Φρέσκο" ρεπορτάζ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 11:41:00

Δεν μένει στον Μπουχαλάκη η Κόνιασπορ - Ζήτησε και ξένο του Ολυμπιακού - "Φρέσκο" ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Δεν μένει στον Μπουχαλάκη η Κόνιασπορ - Ζήτησε και ξένο του Ολυμπιακού - "Φρέσκο" ρεπορτάζ!

Μετά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, η Κόνιασπορ ζήτησε και ξένο άσο των Ερυθρόλευκων.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Κόνιασπορ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αποστολή θα είναι έκπληξη αν δεν είναι και οι δύο, αφού είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν θα είναι υπερβολικό και να είναι και στην ενδεκάδα. Θα περιμένουμε τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, για να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μίτσελ. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Μπουτούτσι, αλλά ο Μίτσελ είναι εκείνος που αποφασίσει και εκείνος θα κρίνει σε τι κατάσταση είναι οι δύο παίκτες», τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας για το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή ο Κανός και ο Μπουτούτσι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα τουρκικά σενάρια για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Η Κόνιασπορ θέλει και τον Γκάρι Ροντρίγκες και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να είναι αρνητικός. Μέχρι τις 8/2 είναι ανοικτές οι μεταγραφές εκεί και σήμερα, αύριο θα έχει φανεί αν θα προχωρήσουν για τον δανεισμό ή την αγορά του παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει τη μεγάλη αλλαγή ο Μίτσελ στου Ρέντη - Από αεροδρόμιο...11αδα - "Καψόνι" σε Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags