Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα Ολυμπιακού: Ανοικτό να μην κατέβει στην Τούμπα - Επίθεση σε ΠΑΟΚ, Κυβέρνηση και ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 15:02:00

Βόμβα Ολυμπιακού: Ανοικτό να μην κατέβει στην Τούμπα - Επίθεση σε ΠΑΟΚ, Κυβέρνηση και ΕΠΟ!

Sportdog Team
Βόμβα Ολυμπιακού: Ανοικτό να μην κατέβει στην Τούμπα - Επίθεση σε ΠΑΟΚ, Κυβέρνηση και ΕΠΟ!

Στο Λιμάνι ζητούν άμεσα αντικατάσταση του διαιτητή στο ντέρμπι, χαρακτηρίζουν την επιλογή του ως «πρόκληση από τη συμμορία της ΕΠΟ» κι αναφέρουν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά μέχρι την Κυριακή.

Με νέα της ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με υστερόγραφο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ζήτησε την αλλαγή του διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ από το παιχνίδι της Τούμπας την προσεχή Κυριακή (5/2, 20:30).

Θυμίζουμε ότι αρχικά οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση για τον ορισμό του Σλοβάκου ρέφερι, με τον Δικέφαλο να απαντά και τώρα να έρχονται ξανά οι Ερυθρόλευκοι και να ρίχνουν νέα "βόμβα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός δεν θέλει τον Κρούζλιακ - ΒΙΝΤΕΟ από το ματς που αναφέρει η ανακοίνωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags