Facebook Pixel Μίτσελ - Ολυμπιακός: "Σκούπα" Μίτσελ στου Ρέντη - "Τέλειωσε" δώδεκα παίκτες - Ρεκόρ με 15 δανεικούς
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 18:30:00

"Σκούπα" Μίτσελ στου Ρέντη - "Τέλειωσε" δώδεκα παίκτες - Ρεκόρ με 15 δανεικούς!

Sportdog Team
"Σκούπα" Μίτσελ στου Ρέντη - "Τέλειωσε" δώδεκα παίκτες - Ρεκόρ με 15 δανεικούς!

O Ισπανός πέτυχε αυτό που ήθελε και πλέον έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί ένα πιο ευέλικτο ρόστερ!

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, ήταν να μειωθεί αισθητά το ερυθρόλευκο ρόστερ! Αυτό, λοιπόν, έγινε, έστω και εάν χρειάστηκε να υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με αρκετούς δανεισμούς να τερματίζονται και να δίνονται παίκτες όπως ο Αγκιμπού και ο Μπουχαλάκης.

Για την ακρίβεια είχαμε 21 Σεπτεμβρίου όταν ο Μίτσελ δήλωνε πως:

 «Είναι ένα πρόβλημα να προπονείς τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές, για τον προπονητή αλλά και την ομάδα. Γι’ αυτό έχω ζητήσει να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους, γιατί θα δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες να συμμετέχουν. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω πως θα γίνει».

Για να φτάσουμε στο σημείο να υλοποιηθεί αυτό που είχε ζητήσει ο Μίτσελ, μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουμε στην πρώτη μέρα του Φλεβάρη, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι το πέτυχαν Αυτό! Για αυτό τον λόγο έγινε μια εκκαθάριση 12 ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του Ολυμπιακού! Είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με πώληση, είτε ως ελέυθεροι.

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε (τουλάχιστον) για το υπόλοιπο της χρονιάς από τους Βρσάλικο, Μασούρα, Κούτρη, Μπόουλερ, Καμαρά, Λάιντνερ, Κούντε, Άβιλα, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ουί Τζο Χουάνγκ, αλλά και Βατσλίκ! Πάντως, οι ερυθρόλευκοι έκαναν και προσθήκες, μιας και ήρθαν οι Ρόντινεϊ, Ραμόν, Μπούτουτσι και Κανός. Κοινώς, ο έμπειρος τεχνικός πλέον έχει 3 τερματοφύλακες, 5 μπακ (με ερωτηματικό ο Μαρσέλο), 5 στόπερ, 4 αμυντικούς και κεντρικούς χαφ, τρία δεκάρια, 5 παίκτες για τα εξτρέμ και 2 φορ. Εάν πούμε ότι απομένουν 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 +1 κυπέλλου, τότε το ρόστερ θα΄ηταν κάτι παραπάνω από επαρκές για να βγει η σεζόν.

Από εκεί και πέρα είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή 15 ενεργούς δανεισμούς!

Αναφερόμαστε στους Αγκιμπού, Αμπουμπακάρ και Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Μπουχαλάκη, Ζικερνάγκελ, Κούντε, Χασάν, Πέπε, Καρβάλο, Λάιντνερ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Κανέ και Κίτσο!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει τη μεγάλη αλλαγή ο Μίτσελ στου Ρέντη - Από αεροδρόμιο...11αδα - "Καψόνι" σε Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags