Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εξαφάνισε" παίκτη 4 εκατομμυρίων ο Μίτσελ - Μεγάλο ρίσκο στην 11αδα - "Καμπάνα" σε κορυφαίο άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 19:16:00

"Εξαφάνισε" παίκτη 4 εκατομμυρίων ο Μίτσελ - Μεγάλο ρίσκο στην 11αδα - "Καμπάνα" σε κορυφαίο άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Εξαφάνισε" παίκτη 4 εκατομμυρίων ο Μίτσελ - Μεγάλο ρίσκο στην 11αδα - "Καμπάνα" σε κορυφαίο άσο!

Ποιον έστειλε μόνιμα στην εξέδρα και η τιμωρία για σοβαρό επεισόδιο. Οι Πειραιώτες μετά τις αλλαγές στο ρόστερ του Ιανουαρίου, με τις προσθήκες σε εξτρέμ και μπακ, αλλά και τις αρκετές αποχωρήσεις, ετοιμάζονται να κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους. Ποιοι όμως έχουν τεθεί εκτός μάχης;

Ολυμπιακός: Χωρίς την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τελείωσε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τους Πειραιώτες, καθώς είναι σαφές ότι ναι μεν υπήρχε η διάθεση για ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας, παρ' όλα αυτά δεν ήρθε κάποιος ποδοσφαιριστής.

Θα μπορούσε να υποστηρίξει, αντιπαραθετικά, κανείς ότι δεν έφυγε και κάποιος ποδοσφαιριστής, καθώς η παραμονή του Σισέ στην ομάδα (αν και φαίνεται ότι είχε φτάσει κοντά στη Ράγιο Βαγεκάνο) σημαίνει ότι ο Μίτσελ μπορεί να έχει μια ακόμα λύση στα χέρια του.

Χρειάζεται, όμως, εδώ μια σωστή ταξινόμηση, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός τεχνικός παίζει με τετράδα στην άμυνα, άρα ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο στόπερ στην 11άδα του. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Σωκράτη και Ντόη.

Προφανώς χρειάζεται να υπάρχει βάθος στον πάγκο, αλλά εκτός απροόπτου (καρτών ή τραυματισμού δηλαδή) ο Μίτσελ θα πορευτεί με αυτούς τους δύο μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι στόπερ θα βρεθούν στον πάγκο και θα περιμένουν την ευκαιρία τους.

Αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος, κι αμέσως μετά είναι ο Σισέ! Που μπορεί η αξία του να είναι δεδομένη και, κανονικά, να είναι παίκτης από εκείνους που θα έπρεπε να είχαν στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, αλλά όλα δείχνουν ότι η καριέρα του στο Λιμάνι δεν είναι στην καλύτερη περίοδό της και προφανώς ακόμα… πληρώνει τα όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καραμπάγκ, όταν είχε γίνει αλλαγή από τον Μίτσελ και είχε αποδοκιμαστεί από την εξέδρα, με τον ίδιο να «απαντάει» στους φιλάθλους. Δεν είναι τυχαίο πως για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, με τον Παπασταθόπουλο αμφίβολο, ο Μίτσελ σκέφτεται για στόπερ τον Εμβιλά!

Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ουσεϊνού Μπα έχει ξεχαστεί τελείως από τον Μίτσελ, που τον έχει ως πέμπτη λύση στο τέλος των επιλογών! Ο 27χρονος άσος έχει μείνει πίσω, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό για τη χρησιμότητά του στο ρόστερ και, από τη στιγμή που δεν υπήρξε ενδιαφέρον για να φύγει, τελικά έμεινε.

Το μέλλον του όμως δεν βρίσκεται στο Λιμάνι και μπορεί η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο να βρίσκεται στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες θα τον έδιναν ακόμα και με τα μισά προκειμένου να χωρίσουν οι δρόμοι τους το προσεχές καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Μίτσελ στου Ρέντη - "Τέλειωσε" δώδεκα παίκτες - Ρεκόρ με 15 δανεικούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags