Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης - ΠΑΟΚ: "Κινητικότητα στην Τούμπα για Πασχαλάκη - Αυτός τον... έδιωξε από ΠΑΟΚ - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 10:00:00

"Κινητικότητα στην Τούμπα για Πασχαλάκη - Αυτός τον... έδιωξε από ΠΑΟΚ - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
"Κινητικότητα στην Τούμπα για Πασχαλάκη - Αυτός τον... έδιωξε από ΠΑΟΚ - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"!

Η υποδοχή στον Έλληνα κίπερ και ο λόγος που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Πώς θα είναι η επιστροφή του "Πάσχα" στο πρώην... σπίτι του; Γιατί αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Θεσσαλονίκη και πώς έγινε τόσο εύκολα βασικός στο Λιμάνι. Τι να περιμένουμε την Κυριακή; Οι απαντήσεις στο Sportdog.gr!

Στην παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν, αλλά και την επιστροφή του στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, σχολίασε μέσω του sportdog o Θοδωρής Κάντας.

Ο πρώην προπονητής του στον Πανθρακικό αναφέρθηκε, ακόμα, στις αντιδράσεις των φιλάθλων προς το πρόσωπο του Έλληνα γκολκίπερ, στο πόσο εύκολα έγινε βασικός στο Λιμάνι, αλλά και στην αποχώρησή του από τον Δικέφαλο για να έρθει στη θέση του ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

"Καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα - Αυτό θα κάνουν οι οπαδοί με Πασχαλάκη - Θα ασχοληθούν μαζί του όταν..."

"Το μόνο σίγουρα είναι ότι αυτά δεν μετράνε, δηλαδή τι είχε κάνει προγενέστερα. Αυτό που μετράει είναι ότι υπάρχει εκ φύσεως μια κόντρα και ιδιαιτερότητα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Περιμένω καυτή ατμόσφαιρα, ένα γήπεδο με παλμό και από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές", ανέφερε αρχικά ο Θ. Κάντας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, και μιλάω γενικότερα, οι οπαδοί αυτό που κοιτάζουν είναι το συμφέρον της ομάδας τους. Επομένως δε νομίζω ότι θα καθίσει να δει το πέρασμα του Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ και θα τον υποδεχθεί μετά Βαΐων και κλάδων. Προφανώς περιμένω μια καυτή εξέδρα λόγω του ματς".

Και η αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν είχε γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

"Ο Πασχαλάκης έκλεισε έναν κύκλο στον ΠΑΟΚ, έκλεισε με θετικό πρόσημο, πήρε τίτλους και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που δεν συνετέλεσε σε άλλη συνεργασία. Είναι ώριμος, επαγγελματίας, ζύγισε τι είναι προς όφελος δικό του και πήγε στον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα που όλοι ασχολούνται είναι ποια θα είναι η συμπεριφορά του σε αυτό το ντέρμπι. Η ατμόσφαιρα θα είναι παρόμοια όπως τα προηγούμενα χρόνια στην Τούμπα, κάποιες στιγμές η κατοχή θα είναι στον ΠΑΟΚ άρα ο Πασχαλάκης θα έχει περισσότερες επαφές με την μπάλα και εκεί να υπάρξει κινητικότητα με τους φιλάθλους".

"Αυτό έγινε με Κοτάρσκι - Γιατί έγινε εύκολα βασικός στον Ολυμπιακό - Αυτά κάνει τώρα"

Πώς τον βλέπετε σε σχέση με τον Κοτάρσκι;

"Ο Πασχαλάκης έκλεισε έναν κύκλο και άνοιξε έναν άλλο. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ικανό τερματοφύλακα, είναι νεαρός άρα για πολλά χρόνια μπορεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του, επομένως η ομάδα επέλεξε να δώσει την σκυτάλη σε άλλον τερματοφύλακα και λόγω ηλικίας".

Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στα τέλη Σεπτέμβρη, όταν ο Πασχαλάκης είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, είχατε πει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να γίνει άμεσα βασικός στο Λιμάνι.

"Η συνέντευξη που είχαμε κάνει ήταν μια εύστοχη τοποθέτηση και όσα είχαμε έγιναν ακριβώς έτσι. Ο Πασχαλάκης έχει τεράστια εμπειρία, ξέρει το πρωτάθλημα, ήδη τον έχει αγαπήσει ο περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού, δεν τους επηρέασε το πέρασμα από τον ΠΑΟΚ. Έκανε το αυτονόητο, που θα έκανε ένας πολύ καλός επαγγελματίας: Είχε μείνει σε εγρήγορση και αυτή τη στιγμή ο Πασχαλάκης καταγράφει πολύ σημαντικά ποσοστά που βοηθούν την ομάδα του να παίρνει βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου. Το ίδιο περιμένω και στην Τούμπα".

Πώς τον βλέπετε στον Ολυμπιακό;

"Κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα όπως και ο Αθανασιάδης, όπως και ο Μανδάς. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω από μεταγραφές που δεν μπόρεσαν να πατήσουν καλά στην 11άδα, έγινε αλλαγή στο προπονητικό του κομμάτι, έγινε και η διακοπή λόγω του Μουντιάλ και μπήκαν νέοι παίκτες. Ο Πασχαλάκης έγινε εύκολα βασικός και δείχνει όλα τα θετικά στοιχεία του που γνωρίζαμε".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακασέτας και Σιώπης "μέσα" στο μεγάλο deal του Ολυμπιακού - Ξεκινούν συζητήσεις, πολλά τα λεφτά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags