Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Ξαφνικό πρόβλημα με Τάισον!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 21:30:00

Με Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Ξαφνικό πρόβλημα με Τάισον!

Sportdog Team
Με Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Ξαφνικό πρόβλημα με Τάισον!

Άσχημη εξέλιξη για τον Δικέφαλο του Βορρά λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι! Μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή της νέας του ομάδας ο Τόμας Κεντζιόρα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Τόμας Κεντζιόρα μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. (5/2).

Αντιθέτως, ο Τάισον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής για το κρίσιμο ματς!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04.02) στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, καθώς και στους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρωπαϊκό μεγαθήριο θέλει Τζίμα - Πριμ από αντίπαλο σε ελληνική ομάδα - Άδεια Μελισσανίδη για Λιβάι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags