Facebook Pixel Σβέριρ Ίνγκασον: "Ματς έξι βαθμών - Δεν είναι μόνο τα ντέρμπι που..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 10:29:00

Ατάκες Ίνγκασον για Ολυμπιακό: "Ματς έξι βαθμών - Δεν είναι μόνο τα ντέρμπι που..."

Sportdog Team
Ατάκες Ίνγκασον για Ολυμπιακό: "Ματς έξι βαθμών - Δεν είναι μόνο τα ντέρμπι που..."

Ο Ισλανδός στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε για το αποψινό (20:30) ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη της ομάδας του.

Σβέριρ Ίνγκασον: O αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σβέριρ Ίνγκασον:

«Έχουμε παίξει πολλά ματς και ανάμεσα σε αυτά και πολλά δύσκολα και συνεχόμενα. Επομένως είναι σημαντικό να υπάρχει και η δυνατότητα για ανάσες και ειδικά όταν έχεις ένα τέτοιο γκρουπ, σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Βάλαμε στην εξίσωση περισσότερους παίκτες και αυτό είναι καλό. Όπως επίσης καλό για την ομάδα είναι πως αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μεσοβδόμαδο ματς και έτσι είχαμε περισσότερες προπονήσεις».

Για το τί προτιμά ένας ποδοσφαιριστής την πίεση των διαδοχικών αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα ή την άνεση του ενός την εβδομάδα; «Κάθε παίκτης θέλει να παίζει συνεχόμενα ματς και αυτό προϋποθέτει πως είσαι μέσα στους στόχους. Αυτό δεν μας ενοχλεί λοιπόν αφού τα συνεχόμενα ματς μας κάνουν καλό και εμείς τώρα δίνουμε συνεχώς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και ανυπομονούμε για αυτό με τον Ολυμπιακό».

Για τα αποτελέσματα στα ντέρμπι: «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε πώς τρέχουμε ένα αήττητο σερί και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Δεν συμφωνώ πως είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα ντέρμπι και δεν είναι μόνο αυτά που δίνουν βαθμούς και αυτό το σερί. Πλέον ξέρουμε το ρόλο μας, τι πρέπει να κάνουμε στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε, η ομάδα προοδεύει και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και αυτό προϋποθέτει να νικήσουμε κάθε ματς και να το βλέπουμε ξεχωριστά».

Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό είναι …. τριών βαθμών ή κάτι περισσότερο; «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ακόμη κρίσιμο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Για μένα είναι ματς έξι βαθμών γιατί παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Έχουμε πλάνο, θα το υπηρετήσουμε και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό μας δίνει ώθηση αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίξεις καλά, έχει ποιότητα ο αντίπαλος αλλά το θέλουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα. Θα μπούμε μέσα ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε, πώς θα πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας και το 200%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν με ξεγελά ο ΠΑΟΚ! Σαν... πόλεμος Ελλάς-Τουρκία στην Τούμπα - Πέτσινο πέναλτι στη Λεωφόρο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags