Facebook Pixel Super League: Χάος με την αναβολή στο Περιστέρι - Ένσταση και από Ατρόμητο - "Μπορούσαμε να παίξουμε..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 18:35:00

Χάος με την αναβολή στο Περιστέρι - Ένσταση και από Ατρόμητο - "Μπορούσαμε να παίξουμε..."

Sportdog Team
Χάος με την αναβολή στο Περιστέρι - Ένσταση και από Ατρόμητο - "Μπορούσαμε να παίξουμε..."

"Φωτιά" στο πρωτάθλημα μετά την αναβολή του αγώνα του Ατρομήτου με την Ένωση λόγω της υψομετρικής διαφοράς των δύο εστιών, με τους Περιστεριώτες να υποβάλλουν ένσταση τονίζοντας πως το παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει κανονικά.

Ατρόμητος: "Κόλαση" στην φετινή Super League μετά την απόφαση αναβολής του αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με την ΑΕΚ μετά την υψομετρική διαφορά που υπήρχε στις δύο εστίες, κάτι που τελικά δεν αποκαταστάθηκε μετά την μισάωρη διορία που έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης, με την Ένωση να καταθέτει ένταση.

Οι γηπεδούχοι πάντως είναι... έξαλλοι με την συγκεκριμένη απόφαση του Μανούχου μιας και όπως ανέφεραν α 6 από τα 7 σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων κάτι που τους κάνει να κάνουν και αυτοί με την σειρά τους ένταση θεωρωντας οτι ο αγώνας μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά με τις τελευταίες μετρήσεις του διαιτητή.

«Στη δεύτερη μέτρηση τον δοκαριών οι διαιτητές μέτρησαν ότι τα 6 από τα 7 σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει ένσταση για το ένα, που δεν ήταν και περιμένουμε να αποφασίσει ο διαιτητής», αναφέρουν συγκεκριμένα από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χωρίς τη μαγκιά Μελισσανίδη η ΑΕΚ - Θα κλατάρουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τέλειωσε για τον Ολυμπιακό..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags