Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Οι δύο ελληνικές ομάδες που μπήκαν "σφήνα" για Αϊτόρ - Οι πιέσεις στο... παρά πέντε και η μεγάλη πρόταση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 14:35:00

Οι δύο ελληνικές ομάδες που μπήκαν "σφήνα" για Αϊτόρ - Πιέσεις στο παρά πέντε και μεγάλη πρόταση!

Οι δύο ελληνικές ομάδες που μπήκαν "σφήνα" για Αϊτόρ - Πιέσεις στο παρά πέντε και μεγάλη πρόταση!

Ο... δεύτερος Μαντσίνι και οι προσφορές που είχε στα χέρια του ο Ισπανός πριν υπογράψει την ανανέωσή του συμβολαίου του με το Τριφύλλι. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportdog.

Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Στα πράσινα μέχρι το 2026 λοιπόν ο Αϊτόρ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το κόλπο γκρόσο και έπεισε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να συνεχίσει με το Τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, ικανοποιώντας σχεδόν στο απόλυτο τις οικονομικές του απαιτήσεις. Σχεδόν 850 χιλ. ευρώ το χρόνο θα βλέπει στον τραπεζικό του λογαριασμό άλλωστε.

Η υπόθεση ανανέωσης του Αϊτόρ ήταν κάθε άλλο παρά απλή. Γι' αυτό και στην τριάδα Σένκεφελντ - Ρούμπεν - Αϊτόρ, ο Καταλανός ήταν ο τελευταίος που έδωσε τελικά τα χέρια με το κλαμπ. Ο λόγος ήταν προφανής: το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε γύρω του εντός και εκτός συνόρων. Εμείς θα επικεντρωθούμε όμως στο εντός συνόρων.

Από τη στιγμή που ο 26χρονος άσος διένυε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ άρχισαν να ρίχνουν ματιές προς την πλευρά του. Οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν ποτέ σε κάποια σοβαρή κουβέντα και κίνηση, κάτι που δεν ίσχυσε για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι προσέγγισαν τον μάνατζέρ του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση. Μάλιστα του διαμήνυσαν ότι καλύπτουν τις οικονομικές του απαιτήσεις! Ο παίκτης, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρo ότι ήθελε Παναθηναϊκό! Όπως συνέβη και στην πρόσφατη "αιώνια" διαμάχη, δηλαδή, για τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Τελευταία που μπήκε στο... χορό ήταν χρονικά η ΑΕΚ. Η Ένωση τις τελευταίες ειδικά εβδομάδες άσκησε μεγάλη πίεση προς την πλευρά του Αϊτόρ, επιδιώκοντας να τον "κλέψει" στο... νήμα από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι όμως κινήθηκαν αποφασιστικά, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες από την τελευταία κουβέντα των δύο πλευρών, να επέλθει η οριστική μεταξύ τους συμφωνία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άξιζε στην ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μετά την κροτίδα - Έμπλεξε τώρα για τα καλά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags