Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μια μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό αρκεί για να ανάψει ξανά η "σπίθα" - Ιδανική ευκαιρία το "Βικελίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 16:20:00

Μια μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό αρκεί για να ανάψει ξανά η "σπίθα" - Ιδανική ευκαιρία το "Βικελίδης"

Μια μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό αρκεί για να ανάψει ξανά η "σπίθα" - Ιδανική ευκαιρία το "Βικελίδης"

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λεωφόρο, φάνηκε ότι το θέμα στο Τριφύλλι είναι καθαρά πνευματικό.

Παναθηναϊκός: Η ψυχολογία στην Παναθηναϊκό κάπως άρχισε να φτιάχνει σιγά-σιγά. Λίγο η νίκη με τη Λαμία, λίγο η συμφωνία με τον Αϊτόρ για νέο συμβόλαιο, λίγο η ενσωμάτωση Κλεϊνχέισλερ-Μαντσίνι, διαμορφώνουν μία κατάσταση σαφώς καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λεωφόρο, φάνηκε ότι το θέμα στο Τριφύλλι είναι καθαρά πνευματικό. Δηλαδή ενώ η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο μέρος, είχε βρει το γκολ νωρίς, μόλις είδε στο δεύτερο τη Λαμία να πιέζει και να ανεβαίνει λίγο περισσότερο, έβγαλε φόβο. Φόβο μήπως ισοφαριστεί ξανά, με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο, όπως τόσες και τόσες φορές έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα.

Για να αλλάξει το παραπάνω δεδομένο, μόνο ένα γιατρικό υπάρχει. Μία μεγάλη νίκη. Μια μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό αρκεί για να ανάψει ξανά η "σπίθα". Και παίζοντας με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική, είναι ιδανική ευκαιρία το "Βικελίδης" για την αντεπίθεση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτό το ματς θα κρίνει πολλά. Όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικής ανάτασης για όποιον το πάρει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags