Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Το πήγε στα άκρα ο Λουτσέσκου - Δεν σήκωνε κουβέντα - Υπερβολικός με τους παίκτες"! (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 14:56:00

"Το πήγε στα άκρα ο Λουτσέσκου - Δεν σήκωνε κουβέντα - Υπερβολικός με τους παίκτες"! (ηχητικό)

Sportdog Team
"Το πήγε στα άκρα ο Λουτσέσκου - Δεν σήκωνε κουβέντα - Υπερβολικός με τους παίκτες"! (ηχητικό)

O Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ισοπαλίες όπως η χθεσινή με τον Ολυμπιακό έχουν κοστίσει στον ΠΑΟΚ την απόσταση από την κορυφή και μίλησε για την έλλειψη γκολ και «βάθους».

Για δύο χαμένους βαθμούς από πλευράς ΠΑΟΚ, βάσει εικόνας και ευκαιριών, στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Άλλη μια ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί για πολλοστή φορά. Ενώ ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος του αντίπαλου, είναι αναποτελεσματικός. Αυτές οι ισοπαλίες είναι που τον έχουν σε μια απόσταση από την κορυφή, το χθεσινό είναι ο ΠΑΟΚ όλης της χρονιάς. Το να τελειώνεις ένα ντέρμπι με 17 τελικές δεν είναι λίγο, με 5-6 από αυτές να είναι κλασικές φάσεις.

Έρχεται μια τέτοια εμφάνιση να θυμίσει στον ΠΑΟΚ τα προβλήματα που έχει μεσοεπιθετικά, είτε με μεγάλες είτε με μικρές ομάδες. Του έλειπε μόνο το γκολ, είχε πολύ καλή εμφάνιση και αμυντικά και επιθετικά. Του λείπει αυτό το κάτι επιθετικά, για να παίρνει περισσότερους βαθμούς ακόμα και με λιγότερη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στο ότι συνήθως ο Λουτσέσκου είναι υποστηρικτικός προς τους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» αλλά χθες ήταν πολύ πιο αυστηρός και υπερβολικός, διαφωνώντας μαζί του.

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ πληρώνει και το ότι παίζει σχεδόν πάντα με 5-6 απουσίες με αποτέλεσμα μάλιστα να μην έχει να φέρει κάποιον από τον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags