Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Έξαλλοι στον ΠΑΟ με το... θράσος της ΑΕΚ - Ούτε σε Μελισσανίδη "χαρίζεται" ο Αλαφούζος - Η πρώτη κίνηση
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 20:00:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με το... θράσος ΑΕΚ - Ούτε σε Μελισσανίδη "χαρίζεται" ο Αλαφούζος - Η πρώτη κίνηση!

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλοι στον ΠΑΟ με το... θράσος ΑΕΚ - Ούτε σε Μελισσανίδη "χαρίζεται" ο Αλαφούζος - Η πρώτη κίνηση!

Αποφασισμένος για όλα πλέον ο Mr ΣΚΑΪ, τέλειωσε η... συμμαχία ειρήνης. Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού είχε αποφασίσει ότι δεν θα σηκώσει τους τόνους. Όμως, αυτό αρκετοί το ερμήνευσαν ως αδυναμία. Και επειδή μόνο αδυναμία δεν ήταν, η στάση του έχει αλλάξει.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός φέτος δεν έχει αρχίσει ποτέ δημόσια αντιπαράθεση με κανέναν. Όταν στον πρώτο γύρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ορίστηκε αρχικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος, όλες οι ενέργειές του ήταν στο παρασκήνιο. Όταν πάλι ο Ολυμπιακός μιλούσε για σφαγές μετά το 1-1 στο "Απ. Νικολαΐδης", δεν έβγαλε την παραμικρή ανακοίνωση. Όταν έπεσε η κροτίδα στην OPAP Arena, ξανά το ίδιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποφασίσει ότι δεν θα σηκώσει τους τόνους. Όμως, αυτό αρκετοί το ερμήνευσαν ως αδυναμία. Και επειδή μόνο αδυναμία δεν ήταν, η στάση του έχει αλλάξει. Ειδικά μετά τα σκηνικά με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, ο ισχυρός άνδρας κατάλαβε τη μάχη που έχει να δώσει στο παρασκήνιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την Ένωση και όχι μόνο!

Μπορεί ο "Τίγρης" κάποια στιγμή στη σεζόν να δήλωνε, πως αν δεν πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ ο ίδιος προτιμά να το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός. Η αλήθεια μοιάζει εντελώς αντίθετη στην πράξη, καθώς οι Κιτρινόμαυροι θα κάνουν τα πάντα (κυριολεκτικά), προκειμένου να φτάσουν στον τίτλο. Γι' αυτό, άλλωστε, και στο Τριφύλλι θεωρούν ότι οι Κιτρινόμαυροι πήγαν στο Περιστέρι για να... μην παίξουν. Κάτι, που το επιβεβαίωσαν και οι δηλώσεις Σπανού για τη συνομιλία του με τον Μελισσανίδη (βλ. παρακάτω) κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το αν θα γίνει ή όχι το ματς.

Ο Αλαφούζος λοιπόν δεν έχει διάθεση να αφήσει τον Παναθηναϊκό έρμαιο στις ορέξεις κανενός! Είτε είναι η ΑΕΚ, είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο ΠΑΟΚ. Αυτό που εξόργισε πάντως τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ήταν πως η Ένωση είχε και το θράσος να μιλήσει για την κροτίδα, γεγονός που θα έπρεπε να ξεχάσουν και όχι να θυμίζουν χωρίς θράσος ξανά. Γι' αυτό και το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης-απάντησης από τους Πράσινους.

Σημειώνεται, ότι έχοντας έννομο συμφέρον, δεδομένων και των όσων διακυβεύονται βαθμολογικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη που σήμερα (8/2) κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των Περιστεριωτών και θα παραστεί ως διάδικη στην υπόθεση του Ατρόμητος-ΑΕΚ! Σκοπός; Να οριστεί ξανά ο αγώνας και να γίνει κανονικά σε νέα ημερομηνία, χωρίς να το πάρει η Ένωση στα "χαρτιά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από Αγγλία ο Γιαννούλης - Πληρώνει καλά και τον ΠΑΟΚ - "Πιέσεις" από μεγάλη ελληνική ομάδα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags