Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Υπόκλιση σε Μπακασέτα - Στο πλευρό των πληγέντων από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-10 15:44:00

Υπόκλιση σε Μπακασέτα - Στο πλευρό των πληγέντων από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Υπόκλιση σε Μπακασέτα - Στο πλευρό των πληγέντων από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια φορά ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδειξε τα αντανακλαστικά του και την αγάπη του για τη γειτονική χώρα ενισχύοντας του πληγέντες από τον φονικό σεισμό των προηγούμενων ημέρων.

Τάσος Μπακασέτας: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής  εκτός από ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος της Τουρκίας έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στη γειτονική χώρα και μάλιστα έδειξε για ακόμα μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του μιας και στάθηκε στο πλευρό όσων έχουν πληγεί από τον φονικό σεισμό τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα φίλος της Τράμπζονσπορ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιούργησε μία συλλεκτική φανέλα με το όνομα του ποδοσφαιριστή και τον αριθμό 11 που έχει στην ομάδα και έγραψε στην πλάτη, σε ελεύθερη μετάφραση, "Μπακασέτας, ελληνική παραγωγή", με την εμφάνιση να γίνεται viral και μετά τον σεισμό ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω των social media πως θα τη δημοπρατήσει και τα έσοδα θα πάνε προς ενίσχυση των πληγέντων.

Ενώ, λοιπόν, η δημοπρασία έτρεχε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ενημέρωσε μέσω τρίτου πως θα αγοράσει εκείνος τη φανέλα, τα έσοδα θα πάνε στους σεισμόπληκτους και μάλιστα αμέσως μετά θα τη βγάλει εκ νέου σε πλειστηριασμό ώστε να συγκεντρωθούν περαιτέρω χρήματα.

«Είμαι εργαζόμενος με τον κατώτατο μισθό και δεν έχω πολλές δυνατότητες να βοηθήσω. Γι' αυτό έβγαλα σε δημοπρασία τη φανέλα, που για μένα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Η ζήτηση ήταν μεγάλη, αλλά χάρηκα πολύ όταν ο Μπακασέτας είπε ότι θα αγοράσει τη φανέλα και θα τη βγάλει σε δημοπρασία. Μετά από πρόσκλησή του, θα τον συναντήσω, θα του παραδώσω τη φανέλα και θα στείλω τα έσοδα στις οικογένειες των σεισμόπληκτων. Επρόκειτο να τη δημοπρατήσει ξανά για τους σεισμόπληκτους και να στείλει τα έσοδα. Τον αγάπησα για την προσφορά του στην Τραμπζονσπόρ, αλλά είναι και η ανθρωπιά του. Εγώ είμαι Τούρκος, αυτός είναι Ελληνας αλλά είμαστε όλοι αδέρφια. Το έδειξε ξανά με την υποστήριξή του στην πιο δύσκολη στιγμή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά για την κίνηση που προχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόκληση" Μαρσέλο μετά την τριάρα... βράζουν στο Λιμάνι - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags