Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρθελίνο: Μεγάλο όνομα για αντι-Μίτσελ - Του... δίνει τα κλειδιά ο Μαρινάκης - Επιμένει παρά το πρώτο "όχι"!
| 2023-02-11 12:30:00

Μεγάλο όνομα για αντι-Μίτσελ - Του... δίνει τα κλειδιά ο Μαρινάκης - Επιμένει παρά το πρώτο "όχι"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλο όνομα για αντι-Μίτσελ - Του... δίνει τα κλειδιά ο Μαρινάκης - Επιμένει παρά το πρώτο "όχι"!

Η... καψούρα, οι συζητήσεις και οι τίτλοι του που δίνουν ξεκάθαρα εγγυήσεις. Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει πως θα αλλάξουν προπονητή, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι και ήδη ψάχνουν στην αγορά για τον διάδοχό του. Ποιος είναι ο Νο1 στη λίστα, το... παρελθόν του με τους Πειραιώτες και γιατί απέρριψε την πρώτη πρόταση.

Καζάνι που... βράζει φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Πέμπτης και την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αποτέλεσμα που φαίνεται ότι βάζει... ταφόπλακα στα σχέδια των Ερυθρόλευκων για τίτλο την φετινή σεζόν.

Μάλιστα όπως είχαμε γράψει από νωρίς το κλίμα για τον Μίτσελ είναι αρκετά βαρύ με την πρώτη "προειδοποίηση" να έρχεται από την Θύρα 7 που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε την αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού και μάλιστα άμεσα. Άλλωστε τα στοιχεία για τον 59χρονο μιλάνε από... μόνα τους, αφού και από την στιγμή που ήρθε  μετράει 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες, κάτι που σημαίνει ότι επί ημερών του οι Ερυθρόλευκοι κερδίζουν περίπου ένα στα δύο παιχνίδια που δίνουν, στοιχείο που σίγουρα δεν συμβαδίζει με την λογική πρωταθλητισμού που υπάρχει.

Μετά λοιπόν το... στραπάτσο της Νέας Φιλαδέλφειας, υπάρχουν νέες συζητήσεις στο εσωτερικό των Πειραιωτών σχετικά με τον άνθρωπο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Μίτσελ, όχι σαν προσωρινή λύση, αλλά επιλογή πάνω στην οποία οι Ερυθρόλευκοι θα δουλέψουν με στόχο την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Έτσι ξανά στο προσκήνιο έρχεται η... καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν είναι άλλη από την επιλογή του Μαρθελίνο. Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός ήταν και πάλι ψηλά στα ονόματα που κοιτούσε ο Ολυμπιακός για αντικαταστάτη του Κάρλος Κορμπεράν, όμως τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο 57χρονος, που από τον περασμένο Ιούλιο είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Ατλετίκ Μπιλμπάο είναι χωρίς ομάδα, δεν ήθελε να υπογράψει σε καμία ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχοντας στο νου πως μπορεί να... χτυπήσει τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας, σε περίπτωση που έφευγε ο Λουίς Ενρίκε. Τελικά ο Καταλανός αποχώρησε από τη Φούρια Ρόχα, όμως αυτός που πήρε τη θέση του ήταν ο Λουίς ντε λα Φουέντε, με τον Μαρθελίνο να είναι ξανά στην αναζήτηση ομάδας. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν τα... κλειδιά σε έναν τεχνικό που θα μπορέσει να γυρίσει τον... διακόπτη και να δουλέψει με στόχο τόσο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και την καλή ευρωπαϊκή πορεία κάτι που έλλειψε φέτος. 

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι σίγουρος πως ο 57χρονος είναι ο ιδανικός για αυτή τη θέση, έχοντας κατά νου την πορεία του Ισπανού τεχνικού στην πατρίδα του, όταν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας το 2019 με τη Βαλένθια, αλλά και το Σούπερ Καπ με την Μπιλμπάο, ενώ... παράσημό του είναι η πορεία που έχει κάνει με τη Βιγιαρεάλ.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι σίγουρος για το αν τελικά ο Μίτσελ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως είτε αυτό γίνει τώρα, είτε τον Μάιο το όνομα του Μαρθελίνο θα ακουστεί και πάλι για τον Ερυθρόλευκο πάγκο με τις πιθανότητες...  λευκού καπνού αυτή τη φορά να είναι πολύ περισσότερες από τις προηγούμενες.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Μαρινάκη... φέρνει Μαρτίνς - Χωρίς Μίτσελ η επόμενη μέρα - Η πρώτη αλλαγή στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags