Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΣΟΚ για ΠΑΟΚ πριν την Τρίπολη - Εκτός βασικότατος παίκτης - Αποστολή με πολλές απουσίες
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 16:48:00

ΣΟΚ για ΠΑΟΚ πριν την Τρίπολη - Εκτός βασικότατος παίκτης - Αποστολή με πολλές απουσίες

Sportdog Team
ΣΟΚ για ΠΑΟΚ πριν την Τρίπολη - Εκτός βασικότατος παίκτης - Αποστολή με πολλές απουσίες

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Δικέφαλος του Βορρά στην Αρκαδία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Αστέρα για την Super League.

ΠΑΟΚ: "Χοντρό" πρόβλημα στο παρά... πέντε του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τον Δικέφαλο του Βορρά μιας και εκτός αποστολής έμεινε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός μάχης είναι και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα, με την μόνη επιστροφή να είναι αυτή του Τάισον.

"Η μέρα ξεκίνησε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις στατικές φάσεις.

Στα απρόοπτα το γεγονός πως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου . Εκτός μάχης είναι και οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νίκολας Κουαλιάτα , Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , ΦιλίπεΣοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον ", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με την μπάλα στα δίχτυα" - Το νέο... κανόνι του ΠΑΟΚ - Πήγε Θεσσαλονίκη, υπέγραψε σε Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags