Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζονται να υποβάλουν προσφορά για να αγοράσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις επόμενες ημέρες, όπως ανέφερε σήμερα (13/2) το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τι σχετικές διαπραγματεύσεις. Όπως σημειώνεται η κοινοπραξία θα υποβάλει μια αρχική προσφορά για τον σύλλογο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και ότι οι αξιωματούχοι της Qatar Sports Investments (QSI) βοηθούν στις προετοιμασίες για την προσφορά.

Η εταιρεία του Τζιμ Ράτκλίφ INEOS έχει μπει επίσημα στη διαδικασία υποβολής προσφορών για την αγορά της Γιουνάιεντ τον περασμένο μήνα, αφού οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του συλλόγου, η οικογένεια Γκλέιζερ, δήλωσαν τον Νοέμβριο ότι είχαν αρχίσει να εξετάζουν επιλογές, όπως συμμετοχή ή πιθανή πώληση.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εφημερίδα «Daily Mail» ανέφερε ότι επενδυτές από το Κατάρ σχεδιάζουν να κάνουν μια τεράστια προσφορά για να αγοράσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η «Daily Mail» ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι διαφορετικοί από την QSI, στην οποία ανήκει η Παρί Σεν Ζερμέν, και ότι τα χρήματα θα προέλθουν από «προσωπικά κεφάλαια» και όχι από ένα κρατικό επενδυτικό ταμείο.

Η Γιουνάιτεντ είναι τρίτη στο πρωτάθλημα με 46 βαθμούς μετά από 23 αγώνες, δύο βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και πέντε από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο όνομα κόουτς από Premier για Ολυμπιακό - "Δυνατά" για Γκατούζο-Μαρθελίνο - Απόφαση Μαρινάκη!