Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Λογικό με τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας η ΑΕΚ να θέλει το τρίποντο στα χαρτιά με Ατρόμητο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 16:58:00

Λογικό με τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας η ΑΕΚ να θέλει το τρίποντο στα χαρτιά με Ατρόμητο!

Λογικό με τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας η ΑΕΚ να θέλει το τρίποντο στα χαρτιά με Ατρόμητο!

Κάθε άλλο παρά εικόνα πρωταθλήτριας δεν έχουν οι Κιτρινόμαυροι, όταν αγωνίζεται μακριά από το οικείο περιβάλλον της OPAP Arena.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Αν υπήρχαν και λίγοι έστω δύσπιστοι που πίστευαν, ρομαντικά, ότι η Ένωση ήθελε να παίξει το ματς με τον Ατρόμητο, σήμερα έλαβαν την απάντηση από την ίδια τους την ομάδα.

Στα χαρτιά λοιπόν. Εκεί θέλει να πάρει η ΑΕΚ το διπλό στο Περιστέρι, μετά από μία απόλυτα εις βάρος της απόφαση. Μπορεί στην OPAP Arena η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να είναι όντως εντυπωσιακή, όμως η εικόνα... υπερομάδας που θέλουν να διαφημίζουν συνεχώς κάποιοι, χάνεται ξαφνικά όταν φεύγουν μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τον τελευταία Ιωνικό τον κέρδισαν με το ζόρι στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων στη Νίκαια. Με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήρθαν ισόπαλοι. Με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το ίδιο. Με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα έχασαν κιόλας. Κάθε άλλο παρά εικόνα πρωταθλήτριας λοιπόν δεν έχουν οι Κιτρινόμαυροι, όταν δεν αγωνίζεται στο οικείο τους περιβάλλον.

Άρα, κανείς δεν πρέπει στην πράξη ν' αναρωτιέται, γιατί η Ένωση βγάζει τέτοια ζέση να πάρει έναν αγώνα στα χαρτιά, δίχως να τον δώσει ποτέ στο γήπεδο. Είναι ευχάριστο, πάντως, που δείχνουν με τέτοιο ωμό τρόπο τη φοβικότητά τους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρπετόπουλου - Όλα τούμπα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ! - "Αν είχε παίξει στο Περιστέρι θα..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags