Τζον Άντονι Μπρουκς: Ήταν γνωστό ότι στην ΑΕΚ αναζητούσαν παίκτη για να ενισχύσουν την άμυνά τους και μάλιστα ο 30χρονος στόπερ της Μπενφίκα ήταν πολύ ψηλά στην λίστα της, με το Kicker να αποκαλύπτει ότι η Ένωση έκανε πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ ώστε να τον αποκτήσει, δίνοντας στον Αμερικανό 3ετές συμβόλαιο, όμως τελικά εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Χόφενχάιμ.

«Ο Μπρούκς και ο μάνατζέρ του το χειμώνα και αναζήτησαν έναν κατάλληλο σύλλογο όπου ο έμπειρος αμυντικός θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ξαναβρεί το ρυθμό του. Στην πραγματικότητα, βρήκαν αυτό που έψαχναν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο Μπρουκς επρόκειτο να μετακομίσει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μάλιστα λέγεται ότι υπήρχε ήδη τριετές συμβόλαιο έτοιμο για υπογραφή.

Μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι η Χόφενχαϊμ. Έτσι ο Μπρουκς άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή. Εκείνη τη περίοδο η Χόφενχαϊμ είχε έναν βαθμό από τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου μισού της σεζόν με Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγάρδη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Kicker για τον Τζον Άντονι Μπρουκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!