Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο στο... Σφυρί λόγω κιλών
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-17 16:40:00

"Πάγωσαν" με τα κιλά του Μαρσέλο στου Ρέντη - "Πέφτουν" τρελά λεφτά στον ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Λιβάι!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πάγωσαν" με τα κιλά του Μαρσέλο στου Ρέντη - "Πέφτουν" τρελά λεφτά στον ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Λιβάι!

Τι συνέβη με τον Βραζιλιάνο και ο προβληματισμός για top άσο του ΠΑΟ! Το φετινό καλοκαίρι θα... ανήκει πάντως στους δύο Δικεφάλους, οι οποίοι ετοιμάζονται να κλείσουν μεγάλες πωλήσεις, έναντι εκατομμυρίων.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει στο Λιμάνι, ξανα, με τον Μαρσέλο καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ ναι μεν είναι η καλύτερη διαφήμιση από άκρη σε άκρη στον πλανήτη για τους Πειραιώτες, αλλά αγωνιστικά δεν κατάφεραν να πάρουν από εκείνον πράγματα.

Η καριέρα του στην ομάδα είχε αρχίσει με περίεργο τρόπο, είχε μείνει εκτός, είχαν φουντώσει τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να αποχωρεί, τελικά βρέθηκε στην μίνι προετοιμασία της Ισπανίας και με την επανέναρξη έδειξε ότι μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μόνο που, τελευταία, φαίνεται ότι το έχει χαλαρώσει ξανά, καθώς το ρεπορτάζ από του Ρέντη αναφέρει ότι στις τελευταίες προγραμματισμένες ζυγίσεις που έγιναν στους ερυθρόλευκους, ο Μαρσέλο βρέθηκε στα κιλά που είχε το διάστημα που είχε βρεθεί στην εξέδρα. Κάτι που έκανε τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού να... μουδιάσουν, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ έχει μείνει ξανά πίσω. Λογικά και αυτό έπαιξε ρόλο ώστε να λύσουν το συμβόλαιό του!

** Δεν έχει, όμως, μόνο ο Ολυμπιακός προβλήματα με Βραζιλιάνο, καθώς και ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι ψάχνει να βρει λύση με τον Μπερνάρντ. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός/εξτρέμ είναι με διαφορά ο ποιοτικότερος παίκτης του πράσινου ρόστερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δίνει όσα μπορεί στο Τριφύλλι.

Η παρουσία του είναι μόνιμα από μέτρια ως καλή, με τον Γιοβάνοβιτς να αξιοποιεί διαρκώς (και πώς να μην το κάνει άλλωστε!) αλλά να μην έχει καταφέρει να βγάλει φτερά στα πόδια στον Βραζιλιάνο. Αν συνεχίσει έτσι (υπάρχει η εντύπωση ότι μπορεί να κάνει ένα... μπαμ στην απόδοσή του μέσα στα πλέι οφ) δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα για την παραμονή του στην ομάδα, με βάση το πολύ υψηλό συμβόλαιό του.

 

*** Να πιάσουμε και τον ΠΑΟΚ; Οι Θεσσαλονικείς έχουν στο ρόστερ τους δύο μεγάλα ταλέντα και περιμένουν να τα μοσχοπουλήσουν. Πρόκειται, φυσικά, για τους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί.

Από τη συμπρωτεύουσα μαθαίνουμε ότι ο προγραμματισμός των ανθρώπων του συλλόγου είναι να πωληθεί ο Κουλιεράκης το προσεχές καλοκαίρι στα 10+ εκατ. ευρώ, ενώ ο Κωνσταντέλιας (που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του) να αυξήσει την αξία του μετά από μια ακόμα σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Όλα έχουν τιμή και όλα συζητούνται - Για παράδειγμα αν το καλοκαίρι έρθει καλύτερη προσφορά για τον Κωνσταντέλια, μπορεί να γίνει άλλη διαχείριση. Σε κάθε περίπτωση όμως ο σχεδιασμός είναι συγκεκριμένος και έχει μπροστά του πολλά ψηφία για να ακουστεί το "done" από τα χείλη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

**** Να πούμε κι ένα τελευταίο για την ΑΕΚ; Στο τέλος της σεζόν το πιθανότερο σενάριο είναι να πωληθεί ο Λιβάι Γκαρσία, παρά να συνεχίσει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο. Η ηλικία του και το γεγονός ότι, πια, πλασάρεται στο διεθνές μεταγραφικό παζάρι ως επιθετικός που τα... παστελώνει, έχουν αλλάξει το στάτους στην τιμή του. Για αυτό και το νερό φαίνεται ότι ήδη έχει μπει στο αυλάκι για να φύγει με μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" άσος του Ολυμπιακού με Λιβάι Γκαρσία - "Μεταγραφή" Μίτσελ - "Κάηκε" στην Κίνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags