Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διπλό "χτύπημα" του Παναθηναϊκού - Υπέγραψαν δύο παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-17 17:26:00

Διπλό "χτύπημα" του Παναθηναϊκού - Υπέγραψαν δύο παίκτες!

Sportdog Team
Διπλό "χτύπημα" του Παναθηναϊκού - Υπέγραψαν δύο παίκτες!

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα δύο συμφωνίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: Ο Κλίντμαν Λίλο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Λεάντρο Φρόκου επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027.

Ο νεαρός Αλβανός τερματοφύλακας, Κλίντμαν Λίλο, εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Youth League υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την πρώτη ομάδα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κλίντμαν Λίλο. Ο Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Λίλο γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Μαρτίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού, με την οποία πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ενώ εφέτος συμμετείχε στο Youth League.


Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευγνώμων προς όλους όσοι με πίστεψαν και με βοήθησαν στην ακαδημία του συλλόγου. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του Λίλο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.


Αντίστοιχα, ο Λεάντρο Φρόκου έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο έως το 2027, με τους Πράσινους να στηρίζουν το νεαρό παίκτη παρά τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού), που υπέστη του Youth League με την Τρέντσιν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Φρόκου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2013. Στην εφετινή σεζόν έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

“Ήθελα πολύ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα”, ήταν τα πρώτα λόγια του Φρόκου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάθηκαν" οι μπέμπηδες του Δώνη - Η ταλεντάρα που έγινε "γυρολόγος" και τα εκατομμύρια του Μπόλονι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags