Ο ΠΑΟΚ στερήθηκε δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα τους Τάισον - Αουγκούστο, οι οποίοι μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την Παρασκευή (28/4) και τίθενται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη.

Απεναντίας, σε αναμονή βρίσκονται οι ασπρόμαυροι για τον Ίνγκι Ίνγκασον, η κατάσταση του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους κιτρινόμαυρους λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να ρισκάρουν με τίποτα τη συμμετοχή του στο Κύπελλο, με τις πρώτες σκέψεις που υπάρχουν να δείχνουν πως ενδεχομένως θα κινηθεί για μερικές ημέρες συντηρητικά, φουλάροντας για Ολυμπιακό και τελικό.

Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Όπως επισημαίνει ο ΠΑΟΚ: Ζητούμενο η αντίδραση για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου. Μετά την βαριά ήττα στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα κι έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρώι της Παρασκευής (28.04) στη Νέα Μεσημβρία.

Το Σάββατο (29.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.