Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι συγκεκριμένα τα προβλήματα, με τον Πάλμα να είναι εκτός και τον Φαμπιάνο να έχει το πρόβλημα στη γάμπα και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Δεν έδειξε τίποτα ο Τερζής στις τελευταίες προπονήσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίξει με νεαρούς και θα έχει την καλύτερη δυνατή επιλογή, με τον προπονητή να βάζει 1-2 παίκτες που θα φρεσκάρουν και θα φρεσκάρουν την ενδεκάδα».

 

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όπως και ο Ρουπ που έχει ξεχωριστό κίνητρο, για την ενδεχόμενη παραμονή του στην ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν. Τη θέση του Πάλμα θα πάρει ο Ιτούρμπε, του οποίου ο μάνατζερ είναι στην Ελλάδα. Μπορεί σήμερα να είναι η τελευταία του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Υπάρχουν φήμες για τον Ιτούρμπε, ότι μπορεί να επιστρέψει στην Βερόνα.

Στην άμυνα υπάρχει ένας προβληματισμός για το δίδυμο Πίρσμαν-Ενκουλού, που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στο παρελθόν, και θα το δούμε πρώτη φορά απόψε με την ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για την 11άδα Αλμέιδα στο "Βικελίδης" - "Απόψε έχουμε πρωταθλητή" - Τι "παίζει" με Πάλμα και ΑΕΚ