Ένα μοναδικό… κιτρινόμαυρο πάρτι στήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν την ομάδα της ΑΕΚ μετά το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

Η νίκη της Ένωσης, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, σχεδόν… εξασφάλισε το πρωτάθλημα για τους Κιτρινόμαυρους, που ήδη ετοιμάζονται για τη φιέστα της Κυριακής στην «Opap Arena» με τον Βόλο, όπου χρειάζονται τυπικά έναν βαθμό.

Οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούσαν να περιμένουν τόσες ημέρες. Βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν την πτήση που έφτασε λίγο μετά τις 03.00 και υποδέχθηκαν ως… ήρωες παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, καλωσόρισε πρώτος τους θριαμβευτές του Χαριλάου και τους… προσεχώς πρωταθλητές, στην Αθήνα και συνεχάρη ένα-ένα τα μέλη της αποστολής, ενώ είχε μία ξεχωριστή αγκαλιά με τον Ματίας Αλμέιδα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το enwsi.gr

Η αρχή έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια βέβαια αμέσως μετά τη λήξη των ματς, συνεχίστηκε στο αεροδρόμιο και το τεράστιο πάρτι θα κλείσει το βράδυ της Κυριακής!