Γιάννης Κόντης: Ο πρώην πρόεδρος των Κίτρινων μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Άρη της επόμενης σεζόν και την απόφαση να παραμείνει στο τιμόνι ο Τόλης Τερζής.

«Για τα χρήματα που δινόντουσαν για τον Καμαρά δεν νομίζω ότι έκανε την διαφορά. Αν είναι 800.000 μπορεί σίγουρα να βρει κάτι καλύτερο, αρκεί να ψάξει».

Για την ανανέωση Ρουπ και Σιαμπάνη: «Ο Σιαμπάνης είναι υποσχόμενος και στα παιχνίδια που πήρε έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί. Δεν ήταν όπως πέρσι που δεν είχε καλά αντανακλαστικά και σε κάποια γκολ έμεινε μέσα στην εστία. Για τον άλλον δεν έχω άποψη, δεν έχω δει πολλούς αγώνες του.»

Για τον Ιτούρμπε και το ενδιαφέρον του Αλμέιδα: «Υπάρχουν προπονητές που πιστεύουν ότι μπορούν κάποιον παίκτη να τον αναστήσουν. Ο Ιτούρμπε έχει, βέβαια, και αυτός υψηλό συμβόλαιο».

Για τα χρήματα που δίνονται για την αγορά του Πάλμα: «Είναι τα χρήματα που θα έδινε τώρα η αγορά. Ίσως στο μέλλον αν παίξει ένα χρόνο ακόμη να κοστίζει και περισσότερο. Είναι μικρός ακόμη, είναι ποιοτικός και έχει καλά χτυπήματα. Νομίζω 5 εκ. είναι καλά χρήματα, αν σκεφτείς ότι ο Μαντσίνι πουλήθηκε 3.5. Υπάρχει ομάδα και στην Ελλάδα που μπορεί να τον πάρει, όμως, για τον Άρη είναι καλύτερα να τον δώσει στο εξωτερικό. Εμφανίζεσαι στην αγορά ότι πουλάς παίκτη στο εξωτερικό, έχει και αυτό σημασία».

Για την παραμονή του Τερζή: «Εγώ διαφωνώ, αλλά δεν είμαι ιδιοκτήτης. Εγώ θα πήγαινα σε ξένο, θεωρώ την επιλογή των Ελλήνων περιορισμένων απαιτήσεων. Ο Έλληνας δεν θα σου πει ποτέ ότι πάμε για πρωτάθλημα, δεν θα στο πει γιατί δεν το πιστεύει ο ίδιος. Δεν θεωρεί ότι μπορεί να το διεκδικήσει κάποια ομάδα εκτός της τριάδας. Αν σκέφτεσαι έτσι δεν θα πας ποτέ ψηλά. Δεν έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Κοιτάνε μόνο να βγάλουν το μεροκάματο. 

Ο Τερζής ήρθε σε κρίσιμες στιγμές, αλλά δεν έχει κάνει ποτέ προετοιμασία και αυτό με φοβίζει. Ο Άρης δεν είναι ο Ιωνικός, είναι μεγάλη ομάδα».

Για τα κρούσματα απειθαρχίας: «Και στην δική μου εποχή και σε όλες τις ομάδες συμβαίνουν αυτά. Θυμάμαι ο Κάλβο, που μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα και ο Νέτο ξενυχτούσαν. Όσο μπορούσαμε τους... κυνηγούσαμε και είχαμε βάλει στον εσωτερικό κανονισμό πρόστιμο, γιατί ο παίκτης πονάει μόνο στην τσέπη. Αν πέσεις σε ποδοσφαιριστή με αγύριστο μυαλό, τότε μπορεί να γίνει κάτι μόνο αν το καταλάβει ο ίδιος», είπε ο Γιάννης Κόντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα - Το ψάχνει ο Μαρινάκης - Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης"