Παντελής Κολόκας: Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και ανέφερε πως ουδέποτε κατατέθηκε στα Ιωάννινα επίσημο αίτημα για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

«Δεν μας ζητήθηκε το γήπεδο των Ιωαννίνων και κατά συνέπεια δεν αρνηθήκαμε κάποιο αίτημα. Οπως μας το είχε ζητήσει ο Άρης και παραχωρήσαμε το γήπεδο θα μπορούσαν να μας ζητήσουν το γήπεδο των Ζωσιμάδων. 

Επίσημο αίτημα όμως δεν είχαμε ποτέ. Στον μισό πλανήτη έγιναν οι επαφές. Επρεπε να σταλεί το αίτημα και τότε θα το εξετάζαμε. Σε συνεργασία με Αυγενάκη που είναι ο πολιτικός μας προϊστάμενος, εφόσον φθάναμε σε αυτό το σημείο.

Δεν ενεπλάκη πουθενά ο κ. Αυγενάκης. Εδώ στα Ιωάννινα δεν ενεπλάκη. Υπήρξε μία γενικότερη συζήτηση στην περιοχή για το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας στα Ιωάννινα. Είπαμε πως θα το συζητήσουμε. Εμάς ο Αυγενάκης μας τοποθετεί στο γήπεδο.

Για αυτό το θέμα για τον τελικό του Κυπέλλου ενδεχομένως να επικοινωνούσα με τον κ. Αυγενάκη. Στα Ιωάννινα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι. Και προσωπικά είχα ασχοληθεί παλαιότερα με την άφιξη του προέδρου του ΠΑΟΚ που ήρθε με ελικόπτερο. Οφείλουμε να εξετάζουμε όλα τα αιτήματα εφόσον μας τα στέλνουν. 

Αυτή η παρωδία με τον τελικό του Κυπέλλου δεν έχει προηγούμενο και δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση. Όχι δεν με πήρε κανείς. Δεν μίλησα με τον κ. Γκαγκάτση. Ούτε με τον κ. Αυγενάκη μίλησα. Σημασία είναι ότι εμείς είμαστε φιλόξενοι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από τον Αυγενάκη», είπε ο Παντελής Κολόκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)