Παναθηναϊκός: Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτές τις ημέρες το ρεπορτάζ των Πράσινων, δεδομένου ότι στην ομάδα υπάρχει ο Γιάννης Παπαδημητρίου που καλύπτει τη θέση τού τεχνικού διευθυντή.

Κατ' επέκταση όσα δούμε στο εξής στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και σε εκείνο των ανανεώσεων, θα έχουν και τη δική του σφραγίδα, δεδομένου ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμφώνησε για να έχει τον τελευταίο λόγο πριν γίνει κάποια οριστική κίνηση. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο Γ. Παπαδημητρίου θα του προτείνει παίκτες ή λύσεις για την ομάδα και το τελικό "ναι" ή "όχι" θα το έχει ο Ιβάν.

Σε αυτό που έχουν καταλήξει στο "Ναι", ήδη, είναι ο Παναθηναϊκός να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Κουρμπέλη, δηλαδή στον αρχηγό του και έναν από τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος. Κάτι που και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συμβεί, δηλαδή να συνεχίσει στο Τριφύλλι, άρα από εκεί θα έχουμε άμεσα ευχάριστα νέα.

Επόμενη κίνηση που έχει διαρρεύσει; Εδώ αρχίζουν κάπως τα περίεργα, δεδομένου ότι η ομάδα φαίνεται ότι θα προτείνει νέο, διετές συμβόλαιο στον Σάρλια και θα αφήσει τον Πούγγουρα να φύγει! Ο Κροάτης στόπερ, φυσικά, δεν θα μείνει ως πρώτη λύση αλλά ως μπακ απ των βασικών στόπερ, παρόλα αυτά η επιλογή του ως Νο3 στην ιεραρχία με παράλληλη αποχώρηση του Πούγγουρα, δημιουργεί κάποια ερωτηματικά.

"Κλέβει" παίκτη από τον Ολυμπιακό;

Ακόμα, από τις πληροφορίες που υπάρχουν φαίνεται ότι και ο Σάντσες θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και, μάλιστα, ήδη έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πού θα παίξει μπάλα; Στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην Κύπρο, δηλαδή στο κλαμπ που έχει για τεχνικό διευθυντή τον Τσάβι Ρόκα και που, για όποιον δεν το θυμάται, έχει στις τάξεις της τον Ιμάντ Φαράζ που ενδιαφέρει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Συνολικά έχει 45 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ, κάτι που δείχνει ότι προέρχεται από μια "γεμάτη" σεζόν, που ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως winger (αλλά υπό προϋποθέσεις και στην κορυφή τής επίθεσης) και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο φαίνεται να είναι κάπου κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Μπορεί αυτή η τιμή να "πέσει" με την έλευση του Σάντσες στην Κύπρο; Ως υπόθεση εργασίας δεν είναι κακή πάντως...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρει τι κάνει ο Ιβάν - "Παιδί του Γιοβάνοβιτς ο Ζέκα" - Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ απαγορεύεται να πωληθεί!