Ορμπελίν Πινέδα: Νέα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Μεξικανού ποδοσφαιριστή της Θέλτα, παρά το γεγονός ότι το Τριφύλλι έχει διαψεύσει πως ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση!

Μετά λοιπόν από ιστοσελίδα της Γαλικίας και η Mundo Deportivo αναφέρθηκε στο θέμα σημειώνοντας ότι οι Πράσινοι έχουν κάνει πρόταση 8 εκατομμυρίων για την αγορά του παίκτη, με την ισπανική ομάδα να σκέφτεται να δώσει θετική απάντηση, για έναν πολύ βασικό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα σημειώνουν πως η Θέλτα έχει στα χέρια της την πρόταση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκό για τον Ορμπελίν Πινέδα, όμως περιμένει κρούσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες, χωρίς να αναφέρουν ποιες είναι.

Ωστόσο, βάσει του ρεπορτάζ ο ισπανικός σύλλογος σκέφτεται να δεχθεί την πρόταση των Πράσινων, καθώς θεωρούν πως καμία άλλη ομάδα δεν θα φτάσει στο ποσό αυτό και πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Αλήθεια ή ψέματα των Ισπανών; Υπάρχει όντως ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό ή θα μκπορούσε να μπει στο... κόλπο και ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε νωρίτερα ο Κώστας Νικολακόπουλος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναπάντεχα καλύτερος ο ΠΑΟ - Κουρασμένος και άδειος ο Ολυμπιακός - Γιατί δεν παίζει ο Παππάς"